Wednesday, August 11, 2010

ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΧΑΟΣ




ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΧΑΟΣ


Του Γεώργιου Ντόνα

=============


Κύριε Διευθυντά,

Αποφασίστε να κάντε μια βόλτα οποιοδήποτε απόγευμα κρίνετε, από τις τέσσερις μέχρι τις δώδεκα το βράδυ επί της Αχαρνών, από Πλατεία Βάθης μέχρι τον Άγιο Παντελεήμονα τουλάχιστον.

Το πρώτο ερώτημα που τίθεται είναι: Θα το τολμήσετε; Το πιθανότερο ΟΧΙ.

Το δεύτερο ερώτημα: Για σκεφτείτε τους τελευταίους Έλληνες που ζουν σ’ αυτή την περιοχή;

Ήδη άρχισαν οι επιθέσεις από τους μουσουλμάνους λαθραίους και μη εναντίον των ιερών μας συμβόλων, των ιερέων μας αλλά και των απλών πολιτών. Το έγκλημά μας είναι ότι γεννηθήκαμε στον τόπο μας Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Την λέξη έγκλημα δεν την βάζω εντός εισαγωγικών, αλλά εκτός, γιατί όποιος μελετήσει το Κοράνι διαπιστώνει με φρίκη ότι πράγματι για τον πιστό μουσουλμάνο είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να θεωρεί καταχρηστική την παρουσία όσων δεν πιστεύουν στον Αλλάχ σ’ αυτή την γη. Γι’ αυτό και απλά μας ανέχονται, μέχρι να επικρατήσουν, όπως το κατάφεραν σ’ ένα μεγάλο μέρος της Ασίας και της Αφρικής .

Πού η ύπαρξη του Κράτους Ασφάλειας για του Έλληνες; Άλλωστε, μην λησμονούμε ότι κάθε μέρα απ’ τα αφύλακτα σύνορά μας μπαίνουν χιλιάδες, τους υποδεχόμαστε στα … «κέντρα αποδοχής λαθρομεταναστών» και εν συνεχεία τους αφήνουμε να κατακτούν τα εδάφη μας, τα οποία με αίμα απελευθέρωσαν οι πατεράδες μας. Πού θα φθάσει αυτό; Πώς θα προστατευθούμε με το να χαρακτηριζόμαστε «ρατσιστές», επειδή απλά και μόνο διεκδικούμε τα αυτονόητα;


Με τιμή,

Γεώργιος Ντόνας

Οικονομολόγος

No comments:

Post a Comment