Sunday, August 1, 2010

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΔΩΣΕ 200,000 ΡΟΥΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ





ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ


Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΕΔΩΣΕ 200,000 ΡΟΥΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Του Αιμίλιου Πολυγένη
==================

Στο Νίζνι Νοβγκόροντ βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, ο οποίος είναι επικεφαλής μιας ομάδας προσκυνητών με αφορμή την εορτή του Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Μητροπολίτης Μεσογαίας κ. Νικόλαος, παρέδωσε σήμερα στον Αγιώτατο Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ. Κύριλλο, ένα συμβολικό ποσό για τα θύματα που πλήττονται από τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών στη Ρωσία.
Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαο, η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει τέτοιες καταστροφές, γι΄ αυτό γνωρίζουμε τις τρομερές συνέπειες αυτών των μεγάλων πυρκαγιών.
«Ελπίζω αυτό το συμβολικό ποσό (200 χιλιάδες ρούβλια) να είναι η αρχή, δεν είναι συμβολική αλλά και ουσιαστική βοήθεια που θα παρέχει η Ρωσική Εκκλησία στα θύματα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Μεσογαίας.
Τέλος, να σημειωθεί, ότι ο Αγιώτατος Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ. Κύριλλος, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Μεσογαίας κ. Νικόλαο για την συμβολική κίνηση, λέγοντας του ότι τα εν λόγω χρήματα θα μεταφερθούν σε ένα ταμείο αλληλεγγύης για τα θύματα των πυρκαγιών.

ΠΗΓΗ:

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ “ΡΟΜΦΑΙΑ”

No comments:

Post a Comment