Sunday, September 3, 2017

Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ



Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Αυτό μόνον να ξέρεις για τον Ιησουίτη Πάπα Φραγκίσκο είναι υπεραρκετό για να καταλάβεις με ποιον έχεις να κάνεις.

Ιδού τι διαβάσαμε στο ιστολόγιο “Βήμα Ορθοδοξίας”:

“Ο πάπας «ομολογεί» επίσης ότι «συμβουλεύτηκε μια Εβραία ψυχαναλύτρια» όταν ήταν 42 ετών, «σε μια περίοδο της ζωής του που το είχε ανάγκη». Την επισκεπτόταν μία φορά την εβδομάδα επί έξι μήνες «για να αποσαφηνίσει μερικά πράγματα». Ήταν «ένας πολύ καλός άνθρωπος που με βοήθησε πολύ», πρόσθεσε.

Οι σχολιαστές υπογραμμίζουν ότι είναι η πρώτη φορά που ένας Πάπας μιλά με τόσο άμεσο τρόπο για την ψυχανάλυση. Στο παρελθόν, μάλιστα, στην αρχή της δεκαετίας του 1960, το Βατικανό είχε απαγορεύσει στους κληρικούς να υποβάλλονται σε ψυχαναλυτική θεραπεία.”

Όντως ήταν το μόνο κομμάτι του παζλ που δεν γνωρίζαμε για το Ιησουίτη Πάπα Φραγκίσκο. Οπαδός της παγκοσμιοποίησης, οπαδός της Ισλαμολαγνείας, οπαδός της θεολογίας της απελευθέρωσης, επικίνδυνος νεωτεριστής της ηθικής του Ευαγγελίου, μέγας θεατρίνος και φυσικά μέγας Οικουμενιστής.

Με άλλα λόγια η επιτομή όλων των κακών.

Και τώρα; Μαθαίνουμε ότι είναι τόσο αλλοτριωμένη από την εκκοσμίκευση η συνείδησή του ώστε κατέφυγε σε ψυχαναλύτρια για να λύσει τα προβλήματά του.!!!

Λες και οι χριστιανοί δεν έχουν τη δυνατότητα να εξομολογηθούν σε πνευματικό και χρειάζεται να κατεφεύγουν σε ψυχαναλυτές, που είναι ότι χειρότερο έχει να παρουσιάσει η εκκοσμικευμένη μεταμοντέρνα κοινωνία.

Ότι όλα πήγαιναν κατά κρημνών στον Παπισμό το ξέραμε αλλά ότι θα είχαμε και Πάπα που συμβουλεύεται ψυχαναλυτές δεν το περιμέναμε.

Η Σύνοδος της Κρήτης, πάντως, έδωσε πιστοποιητικό εκκλησιαστικότητας και στον Παπισμό και στις άλλες αιρέσεις και αναγνώρισε τον Πάπα αρχηγό Εκκλησίας.

No comments:

Post a Comment