Wednesday, September 27, 2017

ΕΝΑΣ ΑΓΙΑΣΜΟΣ … ΑΛΛΙΩΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!


ΕΝΑΣ ΑΓΙΑΣΜΟΣ … ΑΛΛΙΩΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!

Του κ. Ανδρέα Κυριακού, Θεολόγου
=====

Την Κυριακή 24 τρέχοντος ο π. Απόστολος Μαλαμούσης, κληρικός της Ι. Μητροπόλεως Γερμανίας (του Οικουμενικού Θρόνου) και ο π. Πέτρος Κλιτς, από ειδικά ναυλωμένο πλοιάριο, αγίασαν τα ύδατα της Γερμανικής λίμνης Χίμζεε κοντά στο Μόναχο. Στον Αγιασμό των υδάτων παρέστησαν ως προσκεκλημένοι εκπρόσωποι των Παπικών, αλλά και των Λουθηρανών Προτεσταντών. Στις φωτογραφίες διακρίνονται, συν τοις άλλοις, ένας φραγκόπαπας, μια Λουθηρανή «παστόρισσα» και δύο φραγκοκαλογριές από φραγκομονάστηρο που βρίσκεται σε νησάκι της Λίμνης.

Ο Αγιασμός των υδάτων είναι μυστηριακού χαρακτήρα και όλα τα Μυστήρια και οι μυστηριακές τελετές της Εκκλησίας απευθύνονται στα μέλη της. Οι Παπικοί έχουν δικό τους «αγιασμό» στον οποίο προσθετουν αλάτι, για ευνόητους λόγους. Στη Σλοβακία οι Παπικοί Ουνίτες πάνε και κλέβουν το Ορθόδοξο Αγιασμό για να πάρουν ευλογία! Γιατί άραγε; Οι Παπικοί με την περί κτιστής χάριτος πεποίθησή τους δεν δέχονται πραγματικό αγιασμό των υδάτων. Κτιστή χάρις ΔΕΝ αγιάζει τα κτίσματα. 


Το ερώτημα που τίθεται εδώ αφορά τον γνωστό για τις οικουμενιστικές του επιδόσεις π. Απόστολο Μαλαμούση: Δεν εννοεί να καταλάβει ο ευλογημένος ότι, όσες φορές και αν παραβιάσει τους ιερούς κανόνες που απαγορεύουν τη συμπροσευχή με τους αμετανόητους και αμετακίνητους στην αίρεση Παπικούς και Προτεστάντες, ΔΕΝ θα τους καταργήσει, ούτε θα τους παροπλίσει, μητέ αυτός μήτε οι ομόφρονές του. Θα είναι εκεί ες αεί, κράζοντες και λέγοντες: Είστε υπολόγοι για την εν ψυχρώ καταπάτησή μας! Φοβερόν το εμπεσείν εις χείρας Θεού ζώντος π. Απόστολε. Θεός ου μυκτηρίζεται. Όσο και αν νομίζουν ότι με την συστηματική επανάληψη και το ακατάβλητο πείσμα τους θα εδραιώσουν τον αιρετικό Οικουμενισμό (κατά τα κελεύσματα της  Συνάξεως του Κολυμβαρίου του Ιουνίου του 2016 περί «ετεροδόξων Εκκλησιών και Ομολογιών») στην πραγματικότητα αέρα δέρουσι και εις πίθον αντλούσι Δαναΐδων. Ο κατοικών εν ουρανοίς εκγελάσεται αυτοίς, κατά τον Προφητάνακτα, και ο Κύριος εκμυκτηριεί αυτούς.

1 comment:

  1. Τι να πούμε για τα κατορθώματα των οικουμενιστων; Έχουμε κουραστεί...Έλεος!

    ReplyDelete