Saturday, September 30, 2017

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΕΠΕΙΔΗ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΥΜΠΛΕΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ


ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΕΠΕΙΔΗ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΥΜΠΛΕΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ

Του κ. Λυκούργου Νάνη, ιατρού
=====

Δίκαιη οργή και ιερά αγανάκτηση συνέχει τις ψυχές των ορθοφρονούντων συμπατριωτών μας που δεν έχουν μετατραπεί σε μπέηδες του καναπέ, λάτρεις της τηλε-τύφλωσης, στομαχόφρονες, ραγιάδες και δενμεμέληδες, για την "αντίδραση" της "επίσημης" Εκκλησίας, της εκκλησιαστικής ηγεσίας τουτέστιν, απέναντι στη μετάλλαξη των Θρησκευτικών. 

Είναι νωπή, ακόμη, η τραγελαφική, "διπλωματική", αντινομική και προδοτική στάση του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου και της "τριμελούς εξ αρχιερέων επιτροπής" που ανέλαβαν την υποχρέωση να δώσουν μάχες για την κατοχύρωση του ορθοδόξου χαρακτήρα του μαθήματος και την αποτροπή της μεταλλάξεώς του σε πολυθρησκειακό-πανθρησκειακό έκτρωμα. 

Δεν έφθανε η μέχρι τώρα επιεικώς αχαρακτήριστη στάση της απέναντι στο λεγόμενο "αντιρατσιστικό νόμο", απέναντι στο θεατρικό βοθρόλυμα "corpus christi", απέναντι στο αίσχος του "συμφώνου συμβίωσης" των σοδομιτών και γενικότερα απέναντι στον επιχειρούμενο, νομοθετικό και μη, αποχριστιανισμό και αφελληνισμό του λαού μας! 

Ναρκοθέτησε και ακύρωσε με την προαναφερθείσα στάση της το θεοφιλή αγώνα της ΠΕΘ και του πιστού κλήρου και λαού υπέρ της διασφαλίσεως  του ορθοδόξου προσανατολισμού του μαθήματος των Θρησκευτικών. Μετέβαλλε ΑΡΔΗΝ στάση καταπροδίδοντας τις αρχές της. Σύρθηκε πίσω από την άθεη και αντίχριστη Πολιτεία και τη σέχτα του δυσώνυμου ΚΑΙΡΟΥ. Συμβιβάσθηκε ενόχως. 

Σκανδάλισε σφόδρα, απογοήτευσε, πίκρανε όσους διατηρούσαν την ελπίδα οτι θα αποτελούσε ανάχωμα στην επιχείρηση ροκανίσματος των εθνικοθρησκευτικών μας ριζών. Έψυξε τον ιερό ζήλο του λαού του Θεού και μάρανε την αγωνιστική του διάθεση. 

Η σχετική ευθύνη βαρύνει, πρωτίστως και κυρίως, τον οιακοστρόφο της νηός της κατ’ Ελλάδα Εκκλησίας. Για μία ακόμη φορά αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων. Ανίκανος να διαχειρισθεί το όλο ζήτημα επωφελώς για την Εκκλησία και το Έθνος. Φοιτήσας στο επάρατο, απαισίας μνήμης, σεραφειμικό φροντιστήριο του συμβιβασμού και του ραγιαδισμού αναδείχθηκε και αποδείχθηκε "άξιος" μαθητής εκείνου.

1 comment:

  1. Aπό την επιτροπή των Μεσσηνίας , Ύδρας και Μεσογαίας ο Μεσσηνίας έχει κάθε λόγο να χαίρεται για το αποτέλεσμα ,του καταλογίζεται ένα τρόπαιο στό βιογραφικό , ο Ύδρας δέν έκρυψε την χαρά του ούτε γιά τά προσχήματα ,η λαογραφία θά έχει κανένα ΄΄πιπεράτο ΄΄ να περιγράψει την κατάσταση , δέν ξέρω ο Μεσογαίας πώς αντέδρασε , άν έστω ένιωσε αμήχανα , τί εξήγηση έδωσε άραγε , άν έδωσε κάποια απολογία για ένα τέτοιο αποτέλεσμα ! Η υπόθεση μέ το τζαμί πώς πάει ; Προχωράει ; Σέ ποιό στάδιο βρίσκεται ; Θεμελιώθηκε ; Θά παραστούν και στά εγκαίνια μέσα στην γκλαμουριά οι αστέρες του θεάματος και της υποκριτικής !

    ReplyDelete