Thursday, March 3, 2016

ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟΠΑΔΕΣ


ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟΠΑΔΕΣ

Του θεολόγου κ. Ανδρέα Κυριακού
=====

Δικαστήριο στην Πενσυλβανία των ΗΠΑ καταδίκασε σε φυλάκιση 16 χρόνων και την καταβολή προστίμου 50 χιλιάδων δολλαρίων  τον φραγκόπαπα Τζόζεφ Μαουρίτσιο για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών στην πόλη σαν Πεδρο Σούλα της Ονδούρας (Κεντρική Αμερική) μεταξύ των ετών 2004-2009. Ο εν λόγω «κληρικός» εργαζόταν στην «επισκοπή» των Παπικών της Αλτούνα-Τζονστάουν. Η εν λόγω «επισκοπή» κατηγορείται για σωρεία σεξουαλικών κακοποιήσεων παιδιών. Εκατοντάδες παιδιά κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από 50 φραγκοπαπάδες κι η ιεραρχία των Παπικών συγκάλυπτε τα εγκλήματα αυτά. 

Δεν μας ξενίζει καθόλου, ο κόσμος όλος έχει βουΐξει από τα εγκλήματα αυτά των Παπικών που έχουν πάρει τη μορφή χιονοστοιβάδος. Αυτό που μας κάνει να απορούμε είναι η αταλάντευτη επιμονή των ημετέρων οικουμενιστών να κάνουν τον κουφό και τον ανήξερο, χαρακτηρίζοντας συνάμα  το Παπικό μόρφωμα σαν «αδελφή Εκκλησία της πρεσβυτέρας Ρώμης»!!! (Βλ. την κατάπτυστη συμφωνία του Μπαλαμάντ του Λιβάνου στα 1993). 

Τόσο έχουν εξοικειωθεί στο συναγελασμό τους με τους Παπικούς οι οικουμενιστές που τελευταία, από το Μεξικό, ο Πάπας της εκπεσούσης Ρώμης Φραγκίσκος δήλωσε ότι θα ήθελε να είναι παρών στην Πανορθόδοξη Σύνοδο!!! Πώς να μην του έχει ανοίξει η όρεξη αφού οι ημέτεροι οικουμενιστές δεν περνά μέρα που να μην προκαλούν τους ορθοδόξους, συμπροσευχόμενοι με τους κακόφρονες Παπικούς και με όποιον άλλο αιρετικό συναντήσουν στο δρόμο τους;

No comments:

Post a Comment