Saturday, July 6, 2019

ΠΟΣΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΟ!


Εμπνέει πραγματικά αυτός που έφτιαξε την φωτογραφία και δημιουργεί ρίγη συγκίνησης και εθνικής περηφάνειας!

Φαντάζομαι ότι ο Τσίπρας και το σκυλολόι που τον δορυφορεί δεν θα εγκρίνουν την εθνικιστική αυτή φωτογραφία αλλά δεν πειράζει . 

Αύριο ελπίζουμε να πάνε στον αγύριστο για να ορθοποδήσει η Ελλάδα.

1 comment:

  1. Η Ελλάδα είναι μιά ιδέα , ένα ιδανικό , ένα όραμα , ένα παρελθόν και ένα μέλλον ! Κάτι πολύ περισσότερο απο μία χώρα . Είναι μία οικουμενικότητα . Καί όμως ! Υπάρχουν άνθρωποι που την αρμέγουν . Ιδιοποιούνται όλα τά προνόμια που τους παρέχει αυτή η πολιτεία και δεν αισθάνονται ίχνος αγάπης γι' αυτήν . Κοιτάνε πώς νά αποδομήσουν όλα αυτά που συγκροτούν την ιδιοπροσωπία της . Είναι στρατευμένοι απο ξένα κέντρα νά διαπράξουν αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητος . Τί μας χρειάζεται λέγουν η ελληνική γλώσσα ; Ας μεταφράσουμε την Αγία Γραφή , την Θεία Λειτουργία , τα εκκλησιαστικά κείμενα για νά μήν ακούγεται πουθενά η λαλιά της ! Το επιχείρημα είναι , γιατί οι Αγγλοι τά μεταφράζουν και όχι οι Ελληνες! Ρέ βλακώδες και αμόρφωτο παπαδαριό και δεσποταριό ! Ποιός θα διαφυλάξει τά πρωτότυπα κείμενα της παγκόσμιας κληρονομιάς πολιτιστικής και εκκλησιαστικής ; Μήπως οι Αγγλοι ; Είναι προνόμιο νά είσαι Έλλην , νά γνωρίζεις την Ελληνική γλώσσα και νά μήν πηθικίζεις . Η αιρετική ακαδημία της μητροπόλεως Δημητριάδος επιδοτείται μέ 100.000 € τον χρόνο για νά επιτελεί το θεάρεστο έργο της ! Άσχετον ! Μήπως ακούσαμε νά επιδοτηθεί κάποιος οργανισμός για την ελληνομάθεια ; Όχι ! Οχυιά νά σας τσιμπήσει και νά εξαφανιστείτε ! Προδότες !

    Κύριε Τελεβάντο μή μου πείτε οτι βρίζω . Ας θυμηθούμε το " δός αυτοίς κακά Κύριε " ! Η έννοια είναι νά πάθουν κάποιο κακό για νά σταματήσουν και οι ίδιοι νά αμαρτάνουν και νά ματαιωθεί το καταστροφικό τους έργο .

    ReplyDelete