Wednesday, August 17, 2016

ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΑΘΑΝ ΑΜΟΚ ΜΕ ΤΟΝ π. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟ


ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΑΘΑΝ ΑΜΟΚ ΜΕ ΤΟΝ π. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Δεν κουράζονται οι Οικουμενιστές να εξαπολύουν σκληρές και προσωπικές επιθέσεις εναντίον των αρχηγών του αντιοικουμενιστικού αγώνα. Τα ίδια δυστυχως κάνουν και οι σχισματικοί!

Για κάποιο ανεξήγητο λόγο οι Οικουμενιστές έχουν προπαντός στοχοποιήσει τον π. Αναστάσιο Γκοτσόπουλο.

Μετά το τελευταίο μας άρθρο, με το οποίο αναφερθήκαμε στις αήθεις επιθέσεις που δέχεται ο π. Αναστάσιος Γκοτσόπουλος, το οικουμενιστικό ιστολόγιο “Ιδιωτική Οδός” επανήλθε δριμύτερο και ζητά ούτε λίγο ούτε πολύ την καθαίρεση του ευλαβούς και εγκρατούς της θεολογίας κληρικού, ενώ σχολιαστές του άρθρου “Στον Κληρικό π. Ανάστασιο Γκοτσόπουλο πρέπει η καθαίρεση” ζητούν από τον Σεβ. Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο να του στερήσει το μισθό και να του δώσει απολυτήριο από τη Μητρόπολη Πατρών. 

Αυτές οι παφλάζουσες εμπαθείας ιταμές αξιώσεις είναι εύκολο να διατυπώνονται από ανθρώπους που δεν έχουν κανένα χαλινό εις τα της πίστεως.

Άλλο είναι το δύσκολο: Να τολμήσουν να απαντήσουν τα πλήρως κατοχυρωμένα αντιοικουμενιστικά άρθρα του π. Αναστάσιου Γκοτσόπουλου που κοσμούν το διαδίχτυο και είναι καταπέλτης κατά του Οικουμενισμού και της Συνόδου της Κρήτης.

Ας υλακτούν οι κύνες του Οικουμενισμού. Κανένα δεν πείθουν με τα σχόλια και τα άρθρα τους που στερούνται πάμπαν επιχειρημάτων και στάζουν χολή και εμπάθεια. Ουδείς απροκατάληπτος άνθρωπος πείθεται με αυτού του είδους τις επιθέσεις.

Το σίγουρο είναι ότι οι δηκτικές αυτές προσωπικές επιθέσεις εναντίον του ευλαβούς κληρικού των Πατρών δείχνουν πόσο πολύ έκαψε τη γούνα τους με τα εμπεριστατωμένα του άρθρα που δεν τολμούν καν να απαντήσουν.

Γι’ αυτό και εκτρέπονται σε ύβρεις και σκληρές προσωπικές επιθέσεις.

1 comment:

  1. Δεν είναι για να απορεί κανείς.
    Αυτή είναι η πορεία του ανθρώπου που αγωνίζεται σθεναρά να υπερασπιστεί την Ορθόδοξη του πίστη.
    Αυτές τις μέρες γιορτάσαμε την μνήμη δύο Νεομαρτύρων του Αγίου Σταματίου και του Αγίου Αποστόλου.
    Είχαν το κουράγιο και τη δύναμη να μαρτυρήσουν μπροστά στους αλλόθρησκους Οθωμανούς, με παρρησία την πίστη τους στο Σωτήρα Χριστό.
    Δεν τους δαφνοστόλησε κανείς για το θάρρος τους.
    Σφράγισαν την ομολογία τους με το μαρτύριο και το στεφάνι του μαρτυρίου, τους το φόρεσε, ο ίδιος ο Θεός.Τη στιγμή αυτή που μιλάμε αγαπητέ Κύριε Τελεβάντο, έγινε πλέον ξεκάθαρο, πως όποιοσδήποτε δημόσια τοθετείται εναντίον της παναίρεσης του οικουμενισμού, είτε αρθρογραφώντας, είτε σχολιάζοντας επώνυμα, θα κατηγορείται ως φονταμενταλιστής και ζιζάνιο, ως μισαλλόδοξος αποκλεισμένος σε μια δική του θρησκευτική αρρωστημένη εσσωστρέφεια, ως αντιδραστικό στοιχείο μη συμμορφούμενο με τις υποδείξεις της όποιαδήποτε πλειοψηφίας.
    Ήρθε η ώρα να καταλάβουν κάποιοι πως ο Πάτερ Αναστάσιος δεν είναι μόνος του σε αυτό τον αγώνα.
    Διάβασαν όλοι αυτοί που τον κατηγορούν, τα σπουδαία κείμενα μέσα από τα οποία δίνει απαντήσεις σε όλα τα θέματα που είχαν να κάνουν με τη Θεολογική Συνάντηση της Κρήτης.
    Δεν είδα κάποιον να του απαντήσει με θεολογικά επιχειρήματα παρά μόνο ύβρεις και συκοφαντίες εις βάρος του.Το ίδιο κάνουν και με όλους όσους με αγάπη και πόνο κατέθεσαν τις θέσεις τους εναντίον της Θεολογικής αυτής σύναξης.
    Τους κατηγορούν με βαριές κατηγορίες παντός είδους, αντί να στρέψουν τα πυρά τους στον εχθρό που ονομάζεται οικουμενισμός.Τα ίδια λένε και για τον Πειραιώς και για τον Γόρτυνος και για τον Κυθήρων.
    Τους κατηγορούν για αναχρονισμό και ότι πάσχουν από έλλειψη αγάπης αυτοεγκλωβισμένοι στο στενό μυαλό τους.
    Αισθάνομαι πως ήρθε η ώρα, που όλο και περισσότερο πλησιάζει, που όλοι μας θα πρέπει να πάρουμε θέση ξεκάθαρη για το θέμα του οικουμενισμού και τις ασύλληπτες παρενέργειές του.
    Αν το τίμημα είναι να ζήσουμε ότι και ο Πάτερ Αναστάσιος ας είναι ευλογημένο.
    Μπορεί όλους να μας βαραίνουν οι πολλές μας αμαρτίες.
    Όμως μπορεί να ήρθε η ώρα με την σταθερή μας ομολογία υπέρ της πίστης Του Χριστού της Αγίας, να μας ελεήσει ο Θεός Του απείρου Ελέους.
    Σας ευχαριστώ και εσάς και τον Κύριο Αντρέα Κυριακού που είχα την τιμή να τον είχα καθηγητή μου και τον κύριο Βασίλη Χαραλάμπους που έχω την τιμή να είναι φίλος μου, που με θάρρος και πόνο και αγάπη έχει τόσο καιρό που αγωνίζεστε να δώσετε στον απλό λαό να διαβάσει και αυτά που του απαγορεύονται να ακούσει και να διαβάσει.
    Δημοκρατία έχουμε τελικά ή φασισμό του χειρίστου είδους?
    Την εκτίμησή μου και καλή συνέχεια στον αγώνα σας.

    ReplyDelete