Friday, August 19, 2016

Ο ΣΕΒ. ΧΙΟΥ ΣΥΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΩΣ ...ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ


Ο ΣΕΒ. ΧΙΟΥ ΣΥΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΩΣ ...ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Ως να μην έφταναν οι επιθέσεις των κουκουλοφόρων αντιεξουσιαστών εναντίον του Συνοδικού Μεγάρου με βόμβες μολότωφ και οι βεβηλώσεις των ιερών ναών τώρα σύρεται στα δικαστήρια από τον εισαγγελέα ως ρατσιστής ο Σεβ. Μητροπολίτης Χίου Μάρκος. 

Ως γνωστόν ο Σεβ. Χίου είναι ιεράρχης που διακρίνεται για την πλούσια περίθαλψη των προσφύγων και των λαθρομεταναστών. Απλά είπε την αναμφίλεκτη αλήθεια ότι οι περισσότεροι από αυτούς που παρουσιάζονται σαν πρόσφυγες δεν είναι Σύριοι πρόσφυγες αλλά λαθρομετανάστες από άλλες Ισλαμικές χώρες.

Η δίωξη εναντίον του Σεβ. Χίου, ενός παραδοσιακού ιεράρχη με μεγάλη απήχηση στο ποίμνιό του, θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο νησί που δοκιμάζεται σκληρά από χιλιάδες πρόσφυγες και λαθρομετανάστες που περιθάλπονται στο νησί για την εξυπηρέτηση των οποίων πρωτοστατεί η Μητρόπολη Χίου.

Ο διωγμός του φρονήματος και της ελευθερίας του λόγου του Σεβ. Χίου αντανακλά στο πρόσωπο όλων των ιεραρχών και της Εκκλησίας της Ελλάδος εν γένει η οποία έχει δώσει τα πάντα για την περίθαλψη των λαθρομεταναστών και των προσφύγων.

Ενώ οι αντιεξουσιαστές που βεβήλωσαν την θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά Θεσσαλονίκης διέφυγαν τις συνέπειες του νόμου τώρα σύρονται στα δικαστήρια Μητροπολίτες για τη διατύπωση της γνώμης τους η οποία στοιχείται στην σε όλους γνωστή αλήθεια.

Προσωπική προσβολή εναντίον όλων των χριστιανών αποτελεί η δίωξη του Σεβ. Χίου και ακόμη ένας κρίκος στην αλυσίδα του αντιεκκλησιαστικού και αντικληρικαλικού πνεύματος που καλλιεργείται στην Ελλάδα των Τσιπροκαμμένων.

No comments:

Post a Comment