Sunday, April 10, 2016

ΝΕΟ ΠΙΣΩΠΛΑΤΟ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ


ΝΕΟ ΠΙΣΩΠΛΑΤΟ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Δυστυχώς! Από τότε που ο “Ορθόδοξος Τύπος” πέρασε υπό τον έλεγχο του π. Βασίλειου Βολουδάκη κάθε έκδοσή του είναι κι ένα καινούργιο πισώπλατο μαχαίρωμα του αντιοικουμενιστικού αγώνα.

Ο π. Βασίλειος Βολουδάκης ναυάγησε περί την πίστη ως Μακρακιστής -και όχι μόνον- και υποσκάπτει συστηματικά την ηγεσία και τους στόχους του αντιοικουμενιστικού αγώνα.

Μέχρι τη θαυμάσια Ημερίδα που διοργάνωσαν αγωνιστικές Μητροπόλεις και η "Σύναξη κληρικών και μοναχών" διέσυρε και υπόσκαψε με πρωτοσέλιδό του κείμενο στην τελευταία έκδοση του “Ορθοδόξου Τύπου”.

Θα επανέλθουμε για να αναλύσουμε διεξοδικά τη διαστροφική ερμηνεία των δηλώσεων του κ. Τσελεγγίδη και των θέσεων του π. Επιφάνιου Θεοδωρόπουλου, που έκανε με το άρθρο του ο π. Βασίλειος Βολουδάκης, για να αποδείξουμε -για μια ακόμη φορά- ότι προσπαθεί λυσσωδώς να εκτρέψει τον αγώνα εναντίον του Οικουμενισμού σε αγώνα εναντίον του Οικουμενικού Πατριαρχείου ως θεσμού.

Πάντως ας μη τρέφει κανείς ψευδαισθήσεις. Αν δεν εκδιωχθεί κλωτσηδόν από τον “Ορθόδοξο Τύπο” θα συνεχίσει να παρέχει σοβαρά προβλήματα στον αντιοικουμενιστικό αγώνα.

No comments:

Post a Comment