Tuesday, April 12, 2016

ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ!!!



ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ!!!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε έκπληκτοι στη “Ρομφαία”:

“Ιδού ποιοι αποφασίζουν για τα θρησκευτικά!
Με μια σοβαρή αποκάλυψη κυκλοφορεί αυτή την Τετάρτη η εφημερίδα Ορθόδοξη Αλήθεια.

Όπως αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της, ένα από τα κεντρικά πρόσωπα που έχει διορίσει ο υπουργός παιδείας Νίκος Φίλης στις αρμόδιες επιτροπές για τις αλλαγές στο μάθημα των θρησκευτικών (και μάλιστα με κομβικό ρόλο) είναι ταυτόχρονα μέλος διεθνούς 11μελούς συμβουλίου του νεοβουδιστικού Ιδρύματος Arigatou που προωθεί την πανθρησκεία σε όλο τον πλανήτη.

Πρόκειται για τον σχολικό σύμβουλο κ. Αγγελο Βαλλιανάτο, αδελφό του γνωστού «ακτιβιστή» Γρηγόρη Βαλλιανάτου.

Στο ρεπορτάζ υπάρχουν αναλυτικά στοιχεία για τις αιρετικές ομάδες με τις οποίες συνεργάζεται το εν λόγω ίδρυμα και τις περίεργες συμπτώσεις που υπάρχουν με τα όσα έχει προτείνει ο κ. Βαλλιανάτος για τα θρησκευτικά στην Ελλάδα.”

Μένει κανείς άφωνος όταν διαβάζει αυτές τις ειδήσεις. Σχολικός Σύμβουλος του μαθήματος των θρησκευτικών, μέλος της συντακτικής επιτροπής του περιοδικού “Σύναξη” και μέλος του Συνδέσμου θεολόγων ο “ΚΑΙΡΟΣ” είναι επίσης μέλος Νεοβουδιστικού ιδρύματος που προωθεί την πανθρησκεία.!!!

Ο άνθρωπος αυτός έχει διοριστεί σε επιτροπή που προωθεί αλλαγές στο Πρόγραμμα Σπουδών για το μάθημα των Θρησκευτικών.!!!

Πριν ο κ. Βαλλιανάτος και οι άλλοι ομόφρονές του απομακρυνθούν από την επιτροπή για το μάθημα των Θρησκευτικών ας μη περιμένει κανείς τίποτα καλό για τη θρησκευτική αγωγή των παιδιών μας.

No comments:

Post a Comment