Friday, October 18, 2013

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ “ΝΕΩΚΟΡΕ”! ΠΡΟΣΘΕΣΕΣ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΚΟΥΚΙ ΣΤΟ ΣΑΚΙ ΣΟΥ!




ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ “ΝΕΩΚΟΡΕ”! ΠΡΟΣΘΕΣΕΣ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΚΟΥΚΙ ΣΤΟ ΣΑΚΙ ΣΟΥ!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
============

Οι αρχιερατικές εκλογές ολοκληρώθηκαν και ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σαγματά, π. Νεκτάριος Αντωνόπουλος, εξελέγη -με πολύ μεγάλη μάλιστα διαφορά ψήφων- νέος Μητροπολίτης Αργολίδος.

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη για τη Μητρόπολη Αργολίδος; 

Είναι ερώτημα που θα απαντηθεί τα επόμενα χρόνια όταν ο Θεοφιλέστατος εψηφισμένος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος Αντωνόπουλος θα αναλάβει τα καθήκοντά του.

Τι σημαίνει αυτό για τις επόμενες αρχιεπισκοπικές εκλογές; 

Οτι ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Διαυλείας κ. Γαβριήλ Παπανικολάου -άλλως “Nεωκόρος”- έβαλε ακόμη ένα κουκί στο σακί του. 

Σημαίνει ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επέβαλε -και αυτή τη φορά- τη θέλησή του.

Σημαίνει ότι ο δελφίνος των ονείρων του Μακαριότατου -κ. Γαβριήλ Παπανικολάου- βρίσκεται κατά μία ψήφο περισσότερη πλησιέστερα προς τον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο.

Αν οι επικείμενες παραιτήσεις -αναγκαστικές ή εθελούσιες- των υπέργηρων και ασθενών Μητροπολιτών γίνουν πραγματικότητα και κενώσουν πολλοί θρόνοι και διεξαχθούν εκλογές για την πλήρωσή τους στη Σύνοδο της Ιεραρχίας τον Φεβρουάριο, και αν ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος κατορθώσει να εκλέξει τους ευνοούμενούς του σ’ αυτές, τότε θα ακολουθήσουν καταιγιστικές εξελίξεις. 

Ο Μακαριότατος κ. Ιερώνυμος θα παραιτηθεί και η Αυτού Θεοφιλία -ή μάλλον “Νεωκορία”- θα αναδειχθεί στον πρώτο θρόνο των Αθηνών.

Ποιος θα ευθύνεται γι’ αυτό;

Υπάρχει αμφιβολία;! 

Οι “σκοτεινές  δυνάμεις” και ιδιαίτερα η Λέσχη Μπίντελμπεργκ την οποία ξεσήκωσε η κυρία Αννα Διαμαντοπούλου για να υποστηρίξει αναφανδόν την υποψηφιότητα του Θεοφιλέστατου για Αρχιεπίσκοπο.

Καλά και οι 80 τόσοι Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος που θα εκλέξουν τον νέο Αρχιεπίσκοπο; Αυτοί δεν θα ευθύνονται;

Αστειεύεστε ασφαλώς! 

Αυτοί δεν θα φταίνε σε τίποτα όπως ο Ελληνικός λαός δεν φταίει σε τίποτα για τα δεινά που μας πλήττουν.

Η αποκλειστική ευθύνη για τα δεινά μας πρέπει να αναζητηθεί στις "σκοτεινές δυνάμεις", στον Τευτονικό ιμπεριαλισμό, στην παγκοσμιοποίηση και στην Εβραιομασωνία.

No comments:

Post a Comment