Monday, October 14, 2013

Η ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΒΟΙΤΥΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΩΝ



Η ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΒΟΙΤΥΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΩΝ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
==============

Διαβάσαμε στο ιστολόγιο www.real.gr το ακόλουθο ρεπορτάζ:

“Ο πάπας Ιωάννης Παύλος 2ος, ο πολωνός ποντίφικας που ηγήθηκε επί 27 χρόνια της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και στη διάρκεια της θητείας του κατέρρευσε ο κομμουνισμός, και ο πάπας Ιωάννης 23ος, ο οποίος συγκάλεσε τη μεταρρυθμιστική Δεύτερη Βατικάνεια Σύνοδο, θα ανακηρυχθούν άγιοι στις 27 Απριλίου, ανακοίνωσε σήμερα ο πάπας Φραγκίσκος.

Η ανακοίνωση της ημερομηνίας της αγιοποίησής τους αναμενόταν από τον Ιούλιο, όταν ο πάπας Φραγκίσκος ενέκρινε ένα δεύτερο θαύμα που αποδίδεται στον Ιωάννη Παύλο, κατά κόσμον Κάρολ Βοϊτίλα, ανοίγοντας το δρόμο για την ταχύτερη αγιοποίηση που έχει πραγματοποιηθεί στη σύγχρονη εποχή.

Ο ποντίφικας ενέκρινε επίσης την αγιοποίηση του Ιωάννη, κατά κόσμον Άντζελο Τζουζέπε Ρονκάλι, ο οποίος διετέλεσε πάπας από το 1958 ως το 1963 και ηγήθηκε σαρωτικών μεταρρυθμίσεων για τον εκσυγχρονισμό της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, μολονότι μόνο ένα θαύμα τού έχει πιστωθεί μετά το θάνατό του.”

Οση σοβαρότητα και εντιμότητα διακρίνει την προσπάθεια να παρουσιαστεί ο αρχιθεομπαίκτης μοναχός Ιωσήφ Βατοπαιδινός ως άγιος, άλλη τόση σοβαρότητα και εντιμότητα διακρίνει το Βατικανό όταν προσπαθεί να παρουσιάσει ως “Αγίους” τους διάφορους αιρεσιάρχες.

Οποιος γεννήθηκε στην αίρεση είναι αβάπτιστος. 

Πώς είναι, λοιπόν, δυνατόν να είναι Αγιος ο Βοιτύλας;  

Προφανώς με φανταστικά θαύματα που ποτέ δεν συνέβησαν και η μαύρη προπαγάνδα του Βατικανού -που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις μεθοδεύσεις του Γκαίμπελς- τα παρουσίασε ως θαύματα! Καλή ώρα όπως παρουσιάζουν ως θαύμα στα "καθ’ ημάς" το κατά παραγγελία “χαμόγελο της αιωνιότητας” του Ιωσήφ του Βατοπαιδινού. 

Ούτε οι Θεομπαιξίες του Βατικανού μας πείθουν, ούτε οι “αγιοποιήσεις” των αβάπτιστων αιρετικών.

Οσο για την “αγιότητα” του Πάπα Βοιτύλα έχουμε κατ’ επανάληψη αναφέρει στο παρελθόν ότι:
1.) Είναι γνωστές οι διασυνδέσεις του με τις μυστικές υπηρεσίες,
2.) Απέκτησε νόθο τέκνο,
3.) Διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναβίωση της Ουνίας,
4.) Τήρησε επαίσχυντη στάση στο σκάνδαλο της παιδοφιλίας των παιδεραστών Φραγκοπαπάδων.
5.) Και πάνω από όλα φυσικά κρατούσε δεμένους στην Παπική αίρεση 1.200.000.000 ανθρώπους.

Αν οι Αγιοι έμοιαζαν με τον Πάπα Βοιτύλα τότε η αγιότητα δεν θα ήταν ούτε επιθυμητή, ούτε επιβεβλημένο χρέος κάθε χριστιανού.

Να χαίρονται τους νέους τους "Αγίους" ο Πάπας Φραγκίσκος και οι ημέτεροι Οικουμενιστές.!!!

No comments:

Post a Comment