Saturday, December 8, 2012

"ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ"




ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=================

Απο μακροσκελή ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο “Οι Φίλοι του Τάματος του έθνους” αποσπούμε το πιο ουσιαστικό απόσπασμα 

“Συνεχίζοντες τὶς προσπάθειές μας γιὰ ἀγαστὴ καὶ εὐρεία συνεργασία μὲ τὸν Μακαριώτατον, τὴν Δ.Ι.Σ. καὶ ὅλους τοὺς Σεβασμιωτάτους ἀλλὰ καὶ ταπεινοὺς κληρικούς, αἰτούμεθα συνεχῶς καὶ ἀκαταπαύστως συστράτευσι γιὰ τὴν ἔγκαιρο καὶ ὀρθόδοξο εὐόδωσι τοῦ σκοποῦ, γιὰ νὰ μὴ ἔχῃ ἐφαρμογὴ ἡ λαϊκὴ ρῆσις: «ὅ,τι παραπέμπεται σὲ Ἐπιτροπή, διαιωνίζεται καὶ καταποντίζεται». 
Ἀναμένομε.”

Φοβάμαι, κ. Αναγνωστόπουλε, ότι θα αναμένετε επί μακρόν ακάρπως. 

Ο “πρασινοφρούραρχος” ως γνωστόν δεν ήθελε ούτε να σας συναντήσει στο παρελθόν. 

Αν εξαναγκάστηκε εκ των πραγμάτων να πάρει απόφαση για την ανέγερση του "Τάματος" δεν σημαίνει ότι σκοπεύει και να την υλοποιήσει. 

Σας υπενθυμίζω ότι η Σύνοδος της Ιεραρχίας πήρε την απόφαση να διεξάγει τους διαλόγους με ορθόδοξες κανονικές και δογματικές προυποθέσεις ομοφώνως. 

Και τι έγινε στη συνέχεια;

Ανοιξε μια τρύπα στο νερό.

Ο “διά τας αμαρτίας ημών” Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος υπέσκαψε την ομόφωνη απόφαση της Συνόδου της Ιεραρχίας και τώρα μεθοδεύει την επάνοδο του Μεσσηνίας στους διαλόγους!!! 

Δεν υπάρχουν, βλέπετε, οι παραδοσιακοί αρχιερείς - με φόβο Θεού και ορθόδοξες θέσεις - και έτσι πρέπει να καταφύγουμε στο γνωστό νεωτεριστή και οικουμενιστή επίσκοπο Μεσσηνίας για να μας εκπροσωπήσει στους διαλόγους!!!

Τα ίδια θα κάνει και με την απόφαση για την ανέγερση του "Τάματος του έθνους".

Η επιτροπή που συνέστησε δεν μπορεί να κάνει τίποτα. 

Είναι εξ ορισμού βραχυκυκλωμένη.

Η δική σας η πρόταση για να προστεθούν άλλα οκτώ μέλη δεν θα γίνει αποδεκτή, αλλά και αν γίνει αποδεκτή ακόμη και τότε θα την βραχυκυκλώσει ο Αρχιεπίσκοπος. 

Πώς θα δραστηριοποιηθεί ένα σώμα 16 μελών; Ούτε να οριστεί ημερομηνία συνεδρίας δεν θα είναι δυνατόν.

Επομένως καλά είναι τα εγερτήρια σας σαλπίσματα και η πρόσκληση για δραστηριοποίηση εθελοντών αλλά αν ο "Ζευς" δεν συγκατανεύσει κεραυνός "Tάματος" δεν θα πέσει.

Τι πρέπει να γίνει; Επιδιώξτε προσωπική συνάντηση με τον Μακαριότατο και δέστε κάτω από ποιες προυποθέσεις θα επιτρέψει την ανέγερση του "Τάματος" διαφορετικά εις μάτην κοπιάτε χωρίς τη συγκατάθεση του Αρχιεπισκόπου. Μην κοροιδεύετε τον εαυτό σας. Ο Μακαριότατος κρατά και το μαχαίρι και το κρέας στα χέρια του.

Αντιλαμβάνομαι φυσικά τη δυσκολία καταρχήν να τον πλησιάσετε και στη συνέχεια να τον εμπιστευτείτε. Μήπως πρέπει να τον δείτε με κάποιο πρόσωπο κοινής εμπιστοσύνης;

No comments:

Post a Comment