Wednesday, December 5, 2012

ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ: ΔΕΝ ΧΩΡΑΤΕΥΕΙ Η “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”!



ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ: ΔΕΝ ΧΩΡΑΤΕΥΕΙ Η “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
===========

Γνωστές οι θέσεις μου για το κόμμα “Χρυσή Αυγή”. 

Oύτε οι παγανιστικές τους πεποιθήσεις με εκφράζουν ως χριστιανό ορθόδοξο, ούτε οι σχέσεις τους με τα συγκροτήματα σατανικής μουσικής ροκ ή με τον αποκρυφισμό.

Οσο για τη ρατσιστική τους ιδεολογία προσβάλλει κατάφωρα την ανθρωπολογία της Εκκλησίας. 

Και ασφαλώς ως πολίτης δεν δέχομαι ομάδες παραστρατιωτικές ή μη να παίρνουν το νόμο στα χέρια τους και να τρομοκρατούν ανυπεράσπιστους ανθρώπους.

Οφείλω όμως να ομολογήσω ότι με εκπλήσσει η απήχηση που έχουν στο εκλογικό σώμα, αλλά και η οργάνωση, ο μηχανισμός προπαγάνδας και η αποτελεσματικότητα των κινήσεων τους.

Ο κ. Βενιζέλος - καίπερ συνταγματολόγος - είχε τη “φαεινή ιδέα” να δηλώσει ότι θα θέσει εκτός νόμου την “Χρυσή Αυγή” και οι “Χρυσαυγίτες” του απάντησαν με το πιο πάνω βίντεο.

Προσέξτε πόσα πολλά - τα πλείστα ευστοχότατα - λέγουν με ένα τόσο σύντομο σε διάρκεια βίντεο.

Μου έκανε όμως εντύπωση και η παρέμβασή τους στο κοινοβούλιο υπέρ της αδελφότητας της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως Ναυπάκτου για να δώσουν ένα ηχηρό χαστούκι στον Σεβ. κ. Ιερόθεο για την επίθεση που τους έκανε με τη συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα “Αυγή”.

Ενα είναι το σίγουρο! Οι “Χρυσαυγίτες” δεν χωρατεύουν.! 

Μέχρι τώρα εξέπεμπαν μια μάλλον γραφική εικόνα. Από εδώ και εμπρός και με την δραματική αύξηση των ποσοστών τους - σχεδόν σε κάθε νέα δημοσκόπηση παρουσιάζουν εντυπωσιακή άνοδο - άρχισα κυριολεκτικά να τους φοβούμαι.

Ο φασισμός έλειπε από την Ελλάδα μας!

No comments:

Post a Comment