Friday, December 6, 2019

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ


ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση, παραθέσαμε σχόλιο του αγωνιστικού ιστολογίου “Κατάνυξις”, αναφορικά με την διεύρυνση και την εφαρμογή του “λαϊκού Οικουμενισμού” σε όλα τα επίπεδα και δη στην Ρώμη. 

Με ιδιαίτερη θλίψη διαπιστώσαμε, από το ρεπορτάζ, ότι στις οικουμενιστικές ασχημίες στο ναύδριο της Αγίας Αγνής της Ρώμης, συμμετείχαν όχι μόνον κληρικοί του εν πολλαίς Οικουμενιστικές αμαρτίαις περιπεσόντος Οικουμενικού Πατραρχείου, αλλά και ο Κύπριος Ιεροδιάκονος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου π. Δημήτριος Κυριακίδης.  

Παρακαλούμε θερμά και υικά τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Πάφου να συνετίσει τον Ιερολογιώτατο. 

Οι Ιεροί Κανόνες απαγορεύουν αυστηρά και επί ποινή καθαιρέσεως τις συμπροσευχές με αιρετικούς.

Δυστυχώς ο Οικουμενισμός προελαύνει ανενόχλητος σε όλα τα επίπεδα.

Ιδιαίτερα ο "λαϊκός Οικουμενισμός", που είναι ο πολιορκητικός κριός των Οικουμενιστών.

Όλα λειτουργούν εναντίον της άμωμής μας πίστης. 

Η αίρεση διεισδύει παντού και σε όλα τα επίπεδα.

Το ακόμη χειρότερο!

Ο επί δεκαετίες αδιαμφισβήτητος αρχηγός του αντιοικουμενιστικού αγώνα και κορυφαίος θεολόγος των ημερών μας, π. Θεόδωρος Ζήσης και ο στενός του περίγυρος, υποβάθμισαν δραματικά τον αγώνα εναντίον του Οικουμενισμού. 

Έστρεψαν, ως μη ώφελαν, την προσοχή τους και την συναντίληψη τους στην εμπέδωση Πανορθόδοξου Σχίσματος, που προωθούν αποφασιστικά και μεθοδευμένα οι βαμμένοι Οικουμενιστές του Πατριαρχείου της Μόσχας, για να εξυπηρετήσουν τα από αιώνων σχέδια τους για την εγκαθίδρυση της "Τρίτης Ρώμης."

Όσοι, άμεσα ή έμμεσα, συνειδητά ή ασυνείδητα, προωθούν Πανορθόδοξο Σχίσμα, ας θυμούνται ότι υπάρχει Θεός και Ημέρα της Κρίσεως.

Κανένας δεν έχει την πολυτέλεια να εμφανιστεί μπροστά στο Φοβερό Κριτήριο με το ασυγχώρητο αμάρτημα της προώθησης Σχίσματος.

No comments:

Post a Comment