Monday, December 16, 2013

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ "ΕΓΚΟΛΠΙΟΥ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ


Ζητούνται εξηγήσεις από την Ι.Μ.Βατοπαιδίου για τις δηλώσεις του μ.Ιωσήφ σχετικά με τις εκτρώσεις

ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 15, 2013
fig16baby8
Διαβάσαμε τον απομαγνητοφωνημένο διάλογο του μακαρίτη μοναχού Ιωσήφ του Βατοπαιδινού με προσκηνητή όπως δημοσιεύθηκε στο ιστολόγιο του Παναγιώτη Τελεβάντου.
“Ερώτηση προσκυνητή: 
Οι εκτρώσεις, τα παιδιά τα οποία έγιναν από εκτρώσεις τότε θα είναι … τότε θα είναι στην ηλικία …
Γ. Ιωσήφ Βατοπαιδινός: 
Κοίταξε, εάν είναι έμψυχα, εδώ υπάρχει μια διαφορά, άλλο είναι το ζων και άλλο είναι το έμψυχον. 
Ως ωάρια και ως … άλλο είναι το ζων και άλλο είναι το έμψυχο. 
Εδώ η εκκλησία δεν έχει μιλήσει, αλλά κρατάει την παράδοσιν της Παλαιάς Διαθήκης. 
Εάν είναι εξεικονισμένο, δηλαδή περίπου στον τρίτο μήνα, που παίρνει πλέον την … και τη μορφή, εφόσον ζωντανά είναι είπα και από πριν ακόμα, πριν να ενωθεί εκ της γυναίκας και του ανδρός το σπέρμα, είναι ζωντανά από τότε είναι. 
Αλλά άλλο είναι το ζων, άλλο είναι το έμψυχον. 
Έμψυχον γίνεται κατά την Παλαιάν Διαθήκην, κατά την Γραφήν γίνεται μετά την εξεικόνισίν του, όταν πάρει την μορφήν, κατάλαβες; 
… γίνεται στον τρίτον μήνα. Τότε λειτουργεί και η καρδιά του, κτυπάει, και λειτουργεί το … δηλαδή ο εγκέφαλος έχει αποκτήσει τον χαρακτήρα της προσωπικότητος. 
Εάν είναι από κει και ύστερα, αυτή είναι ζωντανό. 
Δηλαδή από κει και πέρα όμως είναι άδηλο δεν έχει όραμα. 
Αυτό μας δείχνει η Γραφή, δεν ξέρω … 
Τώρα οι παπάδες λένε, ου, ου, ου, αν ακούσεις τους παπάδες τι λένε! 
Έχει και κάποιους εκεί στο Σταυροβούνι, χα, χα, με τι δογματισμούς ομιλούν χα, χα, χα. Ρε, τελείωσε, είναι φόνος, από το Θεό θα … χα, χα, χα
Ερώτηση: Κυκλοφορούν και διαφημιστικά (χα, χα, χα) …
ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΔΩ
Επειδή οι απόψεις του μοναχού αφήνουν ανοιχτό το πεδίο για την θεολογική νομιμοποίηση της έκτρωσης μέχρι τον τρίτο μήνα ζωής του εμβρύου ΑΛΛΑ και επειδή κάνει ασαφή προσδιορισμό και αφήνει ανοιχτό το θέμα του ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ και παράλληλη νομιμοποίηση και των ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ με την αναφορά του περί εγκεφάλου και προσωπικότητας, ΘΕΩΡΟΥΜΕ απαραίτητο να υπάρχει μια απάντηση από την Ι.Μ.Βατοπαιδίου.
ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΛΙΕΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ".
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ" ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΕΝΤΥΠΩΣΗ -ΑΛΓΕΙΝΕΣΤΑΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ- ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Η ΣΙΩΠΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΘΕΟΜΠΑΙΚΤΗ ΜΟΝΑΧΟΥ ΙΩΣΗΦ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ -ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ "ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ"- ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ", ΕΝΩ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.

ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ λ.χ. ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥAN Ο ΣΕΒ. ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ή Ο κ. ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ή Ο κ. ΝΑΝΑΣ ΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; 

ΘΑ ΕΣΤΗΝΑΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ!

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ;

ΜΟΥΓΓΑ!

ΕΞΙΣΟΥ ΑΛΓΕΙΝΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΕΦΡΑΙΜ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟΝ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ.!!!

ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ, Ο ΣΕΒ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ, Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, Ο π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΕΤΣΗΣ, Ο ΣΕΒ. ΠΕΡΓΑΜΟΥ, Ο κ. ΦΕΙΔΑΣ, Ο κ. ΠΑΝΩΤΗΣ, Ο κ. ΠΕΤΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, Ο κ. ΜΠΕΓΖΟΣ, ή Ο κ. ΑΝΔΡΙΟΥΠΟΥΛΟΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ; 

ΟΥΤΕ ΨΥΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ! 

ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΓΔΑΡΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΙΟ ΒΡΑΓΑΔΙΝΟ!

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ;

ΜΟΥΓΓΑ!


ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ "ΓΕΡΟΝΤΑΣ" Ο "ΑΚΤΙΣΤΟΦΩΤΙΤΗΣ", ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΙΕΡΑΡΧΗ (ΠΑΡΟΛΟΝ ΟΤΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕ ΧΟΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΨΑΛΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΤΡΕΙΑ, ΠΑΡΟΛΟΝ ΟΤΙ ΠΡΟΛΟΓΙΖΕΙ ΕΝΘΕΡΜΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΤΟΝ ΜΕΛΕΤΙΟ ΜΕΤΑΞΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΝΟΜΕΣ ΑΒΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΓΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΖΥΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΩΛΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΩΣΥΝΗΣ). 

Ο ΣΕΒ. "ΓΕΡΟΝΤΑΣ" ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΕΜΝΥΝΕΤΑΙ (ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΙΣΧΥΝΕΤΑΙ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΣΗΦ ΤΟΝ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟ, ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΘΕΟΜΠΑΙΚΤΗ.!!!

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙ-ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, Ο π ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ, Ο π. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, Η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΥΠΟΣ", ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ "ΡΩΜΝΗΟΣ", "ΘΕΟΔΡΟΜΙΑ", "ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ" ΚΑΙ "ΕΡΩ", ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΚΑΤΑΝΥΞΙΣ", ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ "ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ", "ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ", "ΑΚΤΙΝΕΣ", "ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ", "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ", "ΣΩΤΗΡ", "ΣΤΑΥΡΟΣ", ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟΝ π. ΣΑΡΑΝΤΗ ΣΑΡΑΝΤΗ -ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΩΤΕΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΝΑΛΥΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΘΕΟΜΠΑΙΚΤΗ ΜΟΝΑΧΟ-, ΟΤΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΕΣ.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ" ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ -ΜΕ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΧΙΛΙΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΙΘΗΚΩΝ- ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΥΦΡΑΙΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΟΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗ, ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΓΙΟΚΑΤΑΤΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΘΕΟΜΠΑΙΚΤΗ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟ!!!

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ -ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ- ΤΟΥΣ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΥΣ κ. ΛΥΚΟΥΡΓΟ ΝΑΝΗ ΚΑΙ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΗΜΑΤΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ! Ή ΜΗΠΩΣ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ, Ο ΠΕΡΓΑΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ή ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

13 comments:

  1. Αληθεια, με ποιον θελεις να κανεις διαλογο αφου δεν δημοσιευεις ΚΑΝΕΝΑ σχολιο;

    Συνεχιζεις το χυδαιο υβρεολογιο σου εναντιον ενος ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΓΙΟΥ, οπως ειναι ο Γερων Ιωσηφ Βατοπεδινος!

    Θα λαβεις ομως την - γραπτη - απαντηση σου συντομα!

    Δημήτρης Σωτηρόπουλος

    ReplyDelete
  2. ΕΙΣΑΙ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΣ ΨΕΥΤΗΣ.ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΝΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΑ.

    ReplyDelete
  3. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΘΕΟΜΠΑΙΚΤΗ, ΤΡΟΜΟΛΓΑΝΟΥ ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΙΩΣΗΦ ΠΡΟΣΕΞΕ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΥΠΑΡΧΙΕ ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΣΡΕΝΙΚΑ ΘΗΛΥΚΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ.

    ReplyDelete
  4. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν σύντομα διοργανώσουν συνέδριο στον Βόλο...

    ReplyDelete
  5. Ούτε κι εμένα!

    Βρήκαν ισχυρό απρόσμενο σύμμαχο στο πρόσωπο του αρχιθεομπαίκτη, τρομολάγνου και πλανεμένου μοναχού Ιωσήφ του Βατοπαιδινού.

    ReplyDelete
  6. ΑΡΧΙΘΕΟΜΠΑΙΚΤΗΣ, ΘΕΟΜΑΧΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΟΣ εισαι εσυ!!! Ποιος ειναι ο «φακελος»; Οι δηθεν αποκαλυψεις του αντιχριστου Βαξεβανη, για τις οποιες εχει αποφανθει ΟΡΙΣΤΙΚΑ το Πατριαρχειο Κωνσταντινουπολεως διαψευδοντας τις; Αυτες ειναι οι πηγες σου; Οι λυσσασμενοι χριστιανομαχοι;

    ΑΙΣΧΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ!!!

    Υ.Γ. Εχω στειλει πολλα σχολια στο παρελθον για τις υβρεις σου στον Γεροντα Ιωσηφ, αλλα δεν τολμησες να δημοσιευσεις ουτε ενα!

    ReplyDelete
  7. ΕΙΣΑΙ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΣ ΨΕΥΤΗΣ.

    ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΤΝ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΟΥΔΟΛΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΥΠΟΨΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΣΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΕΧΩ ΥΠΟΨΗ ΜΟΥ.

    ΠΑΛΗΟΨΕΥΤΗ! ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΜΟΥΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ.

    ReplyDelete
  8. ΠΑΛΗΟΨΕΥΤΗ! ΕΛΕΓΞΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΔΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΠΑΛΗΟΨΕΥΤΗ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΕΦΥΓΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΠΩΣ ΛΕΓΙΕ Ο ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ ΑΡΧΙΘΕΟΜΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ;

    ReplyDelete
  9. ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΟΒΑΝΗ(ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΚΗΡΥΝΕΙΑΣ ΠΑΥΛΟΥ) ΚΑΤΕΦΥΓΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΒΑΞΕΒΑΝΗ Ο κ. ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.
    ΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΧΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ.
    ΚΑΙ ΤΙΣΨΕΥΤΙΕΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΝΕ ΣΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΠΑΛΗΟΨΕΥΤΑΡΕ ΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ

    ReplyDelete
  10. ΟΧΙ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΨΕΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ!

    ΠΑΛΗΟΨΕΥΤΗ! ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΣΧΟΛΙΑ!

    ΨΕΥΤΗ!

    ReplyDelete
  11. Θα απαντησω οταν ακουσω ολοκληρες τις ομιλιες τους. Τα σχολια τα εστελνα στις χυδαιοτητες σου εναντιον του Γεροντα Ιωσηφ και τα ετρωγε το σκοταδι. Θα επρεπε να ντρεπεσαι για τις εμετικες σου υβρεις, που καθιστουν την σελιδα σου εναν ακρως αντιχριστιανικο και ΜΗ Ορθοδοξο βοθρο!

    ReplyDelete
  12. Κανονικά δεν θα επρεπε να σου δημοσιεύσω το σχόλιο λόγω των υβρεων που περιέχει αλλά το κάνω για να διαπιστώσουν όλοι το επίπεδό σου.

    Χαρακτηρίζεις το ιστολόγιο μου βόθρο χωρίς να συνειδητοποιείς ότι βρίζεις σκαιότατα.

    Και αυτό πότε; Οταν ασύστολα ψεύδεσαι ότι δεν σου δημοσίευα σχόλια.

    Οσο για τον όρο που βάζεις για να απαντήσεις επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει τρόπος να απαντήσει κάποιος τις φοβερές πλάνες του αρχιθεομπαίκτη και πλανεμένου μοναχού.

    Οχι μόνον εσύ δεν μπορείς να απαντήσεις - και τι να πεις άλλωστε;- αλλά ούτε ο ακτιστοφωτίτης ο Γέροντας που σε κατευθύνει.

    Αν και εφόσον είστε έτοιμοι να διαχωρίσετε τις θέσεις σας από τον πλανεμένο Ιωσήφ ξαναγράψτε μου αλλιώς τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

    ReplyDelete
  13. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΜΗ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ.
    ΤΟ ΛΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΤΙΣΟΤΦΩΤΙΤΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΙΝΣΤΡΟΥΚΤΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ Σ' ΑΥΤΑ.

    ReplyDelete