Monday, December 23, 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΙΩΤΟΣ Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΟΥ π. ΙΩΗΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΟΥ



ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΙΩΤΟΣ Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΟΥ π. ΙΩΗΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΟΥ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Με ιδιαίτερη θλίψη παρατηρούμε ότι συνεχίζεται αμείωτος ο διασυρμός του π. Ιωήλ Κωνστάνταρου με ανοίκειους χαρακτηρισμούς και με επιθέσεις που σκοπό έχουν να υποσκάψουν το κύρος και τους αγώνες του.

Ποιοι οι πρωταγωνιστές του εγχειρήματος;

Οι γνωστοί άγνωστοι -με πρώτο καια χειρότερο τον σοβαρά παρανοικό κληρικό Μελέτιο Βαδραχάνη- που κοάζουν και διασύρουν τους πάντες και χρησιμοποιούν δεκάδες ψευδώνυμα για να επιτύχουν τους στόχους τους.

Τι λένε αυτή τη φορά;

Οτι ο π. Ιωήλ είναι ιεροκήρυκας ανύπαρκτου ποιμνίου και εννοούν φυσικά ότι η Μητρόπολη Κονίτσης είναι πολύ αραιοκατοικημένη και έτσι ο π. Ιωήλ είναι ιεροκήρυκας λίγων ψυχών.

Τόσο τους κόβει!

Τόση εμπάθεια έχουν ώστε δεν κατανοούν ότι αυτό πρέπει να λογιστεί στα θετικά και όχι στα αρνητικά του π. Ιωήλ.

Αν ο π. Ιωήλ ήταν κληρικός που στο μυαλό του δεν είχε τίποτα άλλο εκτός από το να προσπαθεί να γίνει δεσπότης, δεν θα είχε παραμείνει στην Κόνιστα να διακονεί τον λαό του Θεού της Μητροπόλεως αυτής.

Θα φρόντιζε να διοριστεί σε κάποιο συνοδικό γραφείο στην Αθήνα από το οποίο η ανέλιξή του στο επισκοπικό αξίωμα θα ήταν ευχερής.

Τώρα, όχι μόνο παραμένει στην Κόνιτσα για να υπηρετήσει το λιγοστό ποίμνιο της, αλλά και δεν σταματά να ομολογεί επώνυμα την πίστη μας σε θέματα Οικουμενισμού, Νεορθοδοξίας κτλ. εργαζόμενος έτσι ξεκάθαρα εναντίον της προώθησης της υποψηφιότητάς του ως αρχιερέα.

Και όμως! 

Οι “αγωνιστές” του γλυκού νερού εναντίον του Οικουμενισμού θεωρούν καλό να συνεχίζουν να τον διασύρουν.

Και αυτά πότε; Οταν με βαθύτατη θλίψη πληροφορούμαστε ότι ο ένας από τους επικρατέστερους υποψήφιους για τη Μητρόπολη Κίτρους είναι "εικόνα και ομοίωση" του κ. Σαββάτου.!!!

Και όμως! Αντί να προβάλλονται υποψήφιοι όπως ο π. Ιωήλ διασύρονται αλύπητα επειδή δεν συναινούν στη δημιουργία σχισμάτων.

No comments:

Post a Comment