Tuesday, December 1, 2020

Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ,Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ


 

Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ


Του θεολόγου κ. Ανδρέα Κυριακού

=====


Δια μίαν εισέτι φοράν παρακολουθήσαμε ένδακρεις και πλήρεις θλίψεως τα οικουμενιστικά τερτίπια που διαδραματίστηκαν κατά τη φετινή θρονική γιορτή του Οικουμενικού Θρόνου στον πατριαρχικό ναό. 


Συνεχίζοντας την οικουμενιστική “παράδοση” (γράφε κατήφορο) προσκάλεσαν οι ημέτεροι, ως μη όφειλαν, την Παπική κουστωδία στον πάνσεπτο ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου.

Βρέθηκαν δια μίαν εισέτι φοράν στα παραθρόνια οι τρεις σωματοφύλακες, συγγνώμην, οι παπικοί αντιπρόσωποι, ήγουν ο εκλαμπρότατος καρδινάλιος κ. Κουρτ Κώχ, ο “επίσκοπος” κ. Μπράιαν Φάρελλ και ο κ. Αντρέα Παλμιέρι (πρόκειται για φραγκόπαπα). 


Αμετανόητοι αιρετικοί τι γυρεύουν, Παναγιώτατε, εν μέσω ημών και δη εν ώρα λατρείας; 


Μήπως δεν γνωρίζετε ότι, σύμφωνα με τους Ι. Κανόνες, “ου δει αιρετικοίς συνεύχεσθαι”; 

Προς τι ο συμφυρμός μετά των κακοφρόνων αξιωματούχων του εκπεσόντος Παπισμού; Δεν σας λέγει τίποτε η ρήση του Αγίου Μάρκου του Ευγενικού που διακήρυξε ότι όσο χωρίζομαι από αυτούς (τουτέστιν από τους κακοδόξους Παπικούς) τόσο ενώνομαι με το Θεό; 


Τι απέδωσαν οι άκαρποι διάλογοι μέχρι τώρα; Ο μόνος καρπός των ατέρμονων αυτών διαλόγων είναι ( το γνωρίζουν καλώς οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ) η εμπέδωση του λαϊκού οικουμενισμού. 


Ιδίως τώρα που οι πάντες έπεσαν με τα μούτρα στον ανένδοτο αγώνα κατά του …εμβολιασμού, Παναγιώτατε, είναι η ευκαιρία σας να αλωνίζετε ανενόχλητος αντιστάσεως μη ούσης. 

Αυτοί που έπρεπε να βάλλουν ακαταπαύστως κατά του επάρατου Οικουμενισμού βαπτίσθηκαν … λοιμωξιολόγοι, φόρεσαν άσπρες μπλούζες και με ύφος σπουδαιοφανές αποφαίνονται από καθέδρας δια το τι μέλλει γενέσθαι με τα της πανδημίας! 


Όμως από την Σμύρνη ακούγεται ως φωνή υδάτων πολλών η στεντόρεια φθογγή του Αγίου ιερομάρτυρος Πολυκάρπου. Τι απάντησε στον αιρετικό  Μαρκίωνα που ζητούσε να τον αναγνωρίσει; Επιγινώσκω σε τον πρωτότοκον του σατανά! 


Έτσι μιλούν οι επίσκοποι.

No comments:

Post a Comment