Tuesday, October 20, 2020

Π. ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΥ,ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ

 ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=====


Διαβάσαμε στο ιστολόγιο “Φως Φαναρίου”:


Απόψε, 19 Οκτωβρίου 2020, στη Βασιλική της Santa Maria in Trastevere, στη Ρώμη, πραγματοποιήθηκε Οικουμενική προσευχή παρουσίας Απε. Θ. Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου, ο οποίος και μίλησε καταλλήλως. 


Ο Πατριάρχης έφτασε σήμερα στη Ρώμη προκειμένου να παραστεί και να μιλήσει στη Διεθνή Συνάντηση με θέμα "Κανένας δεν σώζεται μόνος του - Αδελφοσύνη και Ειρήνη" που οργανώνει η Κοινότητα Sant ‘Egidio." 

Οι επόμενες μέρες θα είναι εφιαλτικές. 


Ο αρχιοικουμενιστής Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα συναγελάζεται με τους αιρετικούς, θα συμπροσεύχεται μαζί τους, θα ομιλεί στα συνέδριά τους και στο τέλος θα επισκεφθεί τον αιρεσιάρχη του Βατικανού, τον Πάπα της Ρώμης Φραγκίσκο.


Ας το πάρουμε απόφαση! Δεν υπάρχει ανθρώπινη δύναμη που μπορεί να αποτρέψει τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τους άλλους συγκρητιστές από την πορεία οικουμενιστικού ολέθρου που ακολουθούν, από δεκαετίες, με αποφευκτέα συνέπεια.

Δυστυχώς αυτοί που τις προηγούμενες δεκαετίες κράτησαν άξια τον αντιοικουμενιστικό αγώνα ασχολούνται με την λοιμωξιολογία, τις μάσκες, τους ιούς, την αντιχριστολογία, τον Μακρακισμό, τα εμβόλια, τον Παποκαισαρισμό και τις κακόδοξες θεωρίες για την δήθεν κατάργηση των φυσικών νόμων απλά και μόνον επειδή ο πιστός βρίσκεται στον ναό.!!!


Η πικρή αλήθεια είναι ότι ο αντιοικουμενστικός αγώνας επροδόθη εκ των έσω προς άφατη αγαλλίαση των Οικουμενιστών, που διαπιστώνουν ότι σχεδόν κανείς δεν ασχολείται με τα οικουμενιστικά τους έκτροπα. Έτσι επιδίδονται σε παντοειδή οικουμενιστικούς ακροβατισμούς και βαδίζουν ανενόχλητοι κατά κρημνών.

Με βαθύτατη απογοήτευση και πολύ πόνο ψυχής πληροφορήθηκα ότι ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος τα τρία τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει τους αντιοικουμενιστές με πολλή περιφρόνηση. Γελά σαρκαστικά όταν διαβάζει τις ουκρανολογίες, τις μασκολογίες, τις γεωστρατηγικές αναλύσεις και τις λοιμωξιολογίες πλείστων όσων αντιοικουμενιστών.


Καταφέραμε δυστυχώς να γίνουμε καταγέλαστοι. Βγάλαμε τα μάτια μας με τα χέρια μας. Ο Θεός μας παρέδωσε εις χείρας εχθρών, ενώ απάλλαξε τους Οικουμενιστές από τον συνεχή και ενοχλητικό έλεγχο των παρανομιών τους, που ασκούσαμε σε βάρος τους για δεκαετίες.

No comments:

Post a Comment