Thursday, October 29, 2020

ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ π. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΡΛΟΥΤΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΛΑΒΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ π. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΡΛΟΥΤΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΛΑΒΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=====

Τα μαύρα τα χάλια τα αδιόρθωτα της Εκκλησίας της Αμερικής σε όλο τους το τραγικό αίσχος.

Ο διαβόητος π. Αλέξανδρος Καρλούτσος, με μάσκα, προσφέρει την Θεία Κοινωνία, με μεταλλικά κουταλάκια μιας χρήσεως, στα οποία μάλιστα είναι εγχαραγμένος ο σταυρός του Οικουμενικού Πατριαρχείου και το λογότυπο και το όνομα της Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

Από τρεις περίπου δεκαετίες γράφω ότι η κατάσταση στην Εκκλησία της Αμερικής είναι τόσο απελπιστικά τραγική, ώστε χρειάζεται να γίνει επανευαγγελισμός της από ορθόδοξους ιεραποστόλους.

Η Αρχιεπισκοπη Αμερικής παρήγγειλε 100,000 τέτοιες μεταλλικές λαβίδες παρόλον ότι βρίσκεται στα πρόθυρα της οικονομικής κατάρρευσης.!!!

Φυσικά είναι εύκολο -και ίσως όχι και τόσο πολύ έντιμο- να στοχοποιήσουμε τον π. Αλέξανδρο Καλρούτσο γι’ αυτό το αίσχος.

Παρά τις αδιαμφισβήτητες προσωπικές του ευθύνες, η αλήθεια είναι ότι πίσω από αυτήν την βλάσφημη πρακτική, που μαρτυρεί ολιγοπιστία ή μάλλον απιστία, κρύβεται ο καθαιρετέος αρχιοικουμενιστής Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, ο οποίος, με την σειρά του, δεν θα τολμούσε να προβεί σε τόσο εξωφρενικό και βέληλο νεωτερισμό, αν δεν είχε την ισχυρή στήριξη του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου.

Με παραξενεύει, άραγε, επειδή γίνονται παντοειδή Οικουμενιστικά και νεωτεριστικά έκτροπα στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής;

Κάθε άλλο!

Το ακριβώς αντίθετο θα με εξέπλησσε! Αν, δηλαδή, η Αρχιεπισκοπή Αμερικής, που θεμελιώθηκε από τον Μεταξάκη και ανδρώθηκε υπό την καθοδήγηση του Αθηναγόρα και στην συνέχεια του Ιάκωβου (Κουκούζη), έμενε πιστή στην Ορθόδοξη Παράδοση.!

Από τα πνευματικά έκγονα του "Μεγάλου" Αθηναγόρα και του Μελίτωνα Χατζή περιμένω μόνον συμφορές.

No comments:

Post a Comment