Sunday, July 12, 2020

ΤΟ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟ ΑΚΕΛ


ΤΟ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟ ΑΚΕΛ

Του κ. Κώστα Τσαγγαρίδη
=====

Δεν υπάρχουν πια λόγια για να χαρακτηρίσει κανείς το Ερυθροφασιστικό αμετανόητο κόμμα της Κύπρου, το ΑΚΕΛ και σύσσωμη την ηγεσία του.

Πέραν της ανέκαθεν μηδενιστικης του στείρας αντιπολίτευσης και αφού μηδένισε για μια ακόμη φορά την ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ και καθ όλα επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19, ενοχλήθηκε επιπλέον για τις δηλώσεις του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ για τη συμπερίληψη της Κύπρου στο Αμερικανικό πρόγραμμα εκπαίδευσης της Εθνικής Φρουράς.

Μα τι δεν καταλαβαίνεις κ. Κυπριανού; Το παιχνίδι της ΕΣΣΔ έχει χαθεί εδώ και 30 χρόνια. Σταμάτα να ζεις στο θλιβερό σας ερυθροφασιστικό παρελθόν. Αρκετό πόνο και καταστροφή έφερε ο “υπαρκτός σας σοσιαλισμός” τόσο στη χώρα που το δημιούργησε και συντήρησε για 70 τόσα χρόνια, όσο και στις χώρες που το επέβαλε για τόσα χρόνια.

Είτε σας αρέσει κ. Κυπριανού και λοιποί κολαούζοι, είτε όχι, ο κόσμος άλλαξε, σας κατάλαβε και σας έχει τοποθετήσει σε ένα σκοτεινό κουτί της λήθης.

Η Κύπρος οφείλει να δει το συμφέρον της και αυτό δεν είναι ούτε κάνοντας υποκλίσεις στον Ισλαμοφασίστα Ερντογάν, όπως εσείς θα επιθυμούσατε, ούτε αναμένοντας το “ξανθό γένος” να μας ελευθερώσει.

“Όσοι το χάλκαιον χέριν, βαρύ του φόβου αισθάνονται, ζυγόν δουλείας ας έχωσιν! Θέλει Αρετήν και Τόλμην η Ελευθερία!”

No comments:

Post a Comment