Monday, July 6, 2020

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ!


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Η πανδημία του κορωνοιού έσεισε και συνεχίζει να σείει από τα θεμέλια την υφήλιο.

Είχε, όμως, και ορισμένα ευεργετικά αποτελέσματα ο κορωνοιός.

Ένα από αυτά είναι ότι ματαίωσε την μετάβαση της Πατριαρχικής αντιπροσωπείας που στέλλει το Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Βατικανό, στην Θρονική εορτή του Βατικανού, κάθε χρόνο ανελλιπώς από το 1968, μετά από διευθέτηση που έκανε ο Πάπας Παύλος Στ΄ και ο Μεγάλος Αποστάτης της πίστης μας Πατριάρχης Αθηναγόρας.

Ας ευχηθούμε ότι η ακύρωση της μετάβασης της αντιπροσωπείας του Οικουμενικού Θρόνου θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. 

Προσευχόμαστε εκτενώς προς τον Κύριο να φωτίσει τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τους άλλους οικουμενιστές του Φαναρίου να σταματήσουν οριστικά τις οικουμενιστικές ασχημίες κατά την θρονική εορτή του Βατικανο, αλλά και στην θρονική εορτή του Οικουμενικού Πατριαρχείου, όταν υψηλόβαθμη αντιπροσωπεία του Βατικανού μεταβαίνει στην Κωνσταντινούπολη και μαγαρίζει τον πατριαρχικό ναό του Αγίου Γεωργίου με τις οικουμενιστικές συμπροσευχές που πραγματοποιούνται ανελλιπώς από το 1968.

Εκφράζουμε ανυπόκριτη την χαρά μας επειδή ματαιώθηκε η μετάβαση αντιπροσωπείας του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Βατικανό και ευχόμαστε εκτενώς προς τον Κύριο να ανατρέπει πάντοτε τα σχέδια των Οικουμενιστών, που λυμαίνονται την ορθόδοξη ευσέβεια.

No comments:

Post a Comment