Wednesday, April 8, 2020

Ο BILL GATES ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ



Ο BILL GATES ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Ο Bill Gates δεν είναι άγνωστο άτομο. Ήταν, επί σειράν ετών, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, αλλά και τώρα εξακολουθεί να είναι ο δεύτερος στην κορυφή της πυραμίδας των δισεκατομμυριούχων.

Στο βίντεο, που προτάσσεται της ανάρτησης, ο Bill Gates μιλά λακωνικά μεν, αλλά τόσο περιεκτικά και ουσιαστικά για τους κινδύνους που θα αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα από μεταδοτικούς και ανθεκτικούς ιούς.

Αφορμή για την ομιλία του παίρνει από τον ιό έμπολα, ο οποίος θέρισε αρκετές χιλιάδες συνανθρώπους μας σε 3 χώρες της Δυτικής Αφρικής, λίγο πριν κάνει την ομιλία του.

Για να αντιμετωπιστούν τέτοιοι ιοί στο μέλλον ο Bill Gates ζήτησε να ευαισθητοποιηθούμε όλοι και ειδικά οι αρμόδιοι φορείς ώστε να υπάρχει συγκροτημένο σύστημα και κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό για να αντιμετωπίζει αυτούς τους κινδύνους.

Υπάρχει νουνεχής άνθρωπος που μέμφεται τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο για τις πολύ ορθές και καίριες επισημάνσεις του;

Και όμως!

Αντί όλοι να αναγνωρίσουμε -ιδιαίτερα μετά την θυελλώδη επέλαση του κορωνοιού-, την ευθυκρισία του Bill Gates και την δικαίωση των επισημάνσεων του, αντί να διαπιστώσουμε πόσο δίκαιο είχε και να προσπαθήσουμε έστω και τώρα με κάθε τρόπο να θωρακιστούμε εναντίον των ιών που, αν αφεθούν ανεξέλεγκτοι, μπορούν να σωριάσουν σε ερείπια την παγκόσμια κοινωνία και τον πολιτισμό, καταφεύγουν -όσοι καταφεύγουν- σε εξωφρενικές συνωμοσιολογίες.

Οι συνωμοσιολόγοι νομίζουν ότι ο Bill Gates δεν είναι κάποιος που προσπαθεί να προειδοποιήσει για τους σοβαρούς κινδύνους που παραμονεύουν και να προτείνει λύσεις, αλλά κάποιος που σχεδίασε με την Μπίντελμπεργκ, τις “σκοτεινές δυνάμεις”, την μασωνία και τον Σιωνισμό την εξόντωση του πληθυσμού της γης.!!!

Ξεχνούν φαίνεται ότι την αμύθητη περιουσία του ο Bill Gates την άφησε σχεδόν εξ ολοκλήρου, όχι στα παιδιά του, αλλά στο ίδρυμα που δημιούργησε με την γυναίκα του για να στηρίζει έργα φιλανθρωπίας, παιδείας και πολιτισμού.

Αντί να σταθούν με σεβασμό μπροστά σε ένα άνθρωπο που έδωσε 90 περίπου δισεκατομμύρια για αγαθοεργίες προσπαθούν να τον σπιλώσουν ότι σχεδίασε την δολοφονία δισεκατομμυρίων ανθρώπων με τον κορωνοιό.!!!

Και πού στηρίζονται για να εκτοξεύσουν αυτή την συκοφαντία σε βάρος του Bill Gates; 

Στο ότι ο δισεκατομμυριούχος θεωρεί ότι ο πλανήτης μας δεν είναι δυνατόν να ικανοποιήσει τις αυξανόμενες, με γεωμετρική πρόοδο, ανάγκες τόσων πολλών δισεκατομμυρίων ανθρώπων. 

Βεβαίως κάποιος - όπως ο υπογράφων αυτό το άρθρο- έχει το δικαίωμα να διαφωνεί με τις εκτιμήσεις του δισεκατομμυριούχου, αλλά ποια στοιχεία υπάρχουν για να κατηγορηθεί ότι είναι χειρότερο τέρας και από τον Στάλιν, τον Μάο, τον Χίτλερ, τον Νέρωνα και τον Διοκλητιανό, αφού -κατά τους συνωμοσιολόγους πάντοτε- θέλει να εξοντώσει με φονικούς ιούς 5 τουλάχιστον δισεκατομμύρια ανθρώπους;

Κανένα απολύτως στοιχείο δεν στηρίζει αυτή την συκοφαντία.

Δυστυχώς η συνωμοσιολογία είναι ανοιχτή και πυορροούσα γάγγραινα του λαού μας.

Αν σκεφτείτε ότι το 25% των Κυπρίων πιστεύει ότι μας ψεκάζουν οι κυβερνήσεις για να μπορούν να μας ελέγχουν, αντιλαμβάνεστε ποια απίστευτα σενάρια συνωμοσιολογίας μπορούν να γίνουν πιστευτά.

Άρρωστες πραγματικά καταστάσεις.

No comments:

Post a Comment