Tuesday, June 15, 2021

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ


ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=====


Διαβάσαμε, στο ιστολόγιο “Ορθοδοξία και Οικουμενισμός”, τα εξής απίστευτα που έγραψε ο Ιερομόναχος Ευφρόσυνoς 

Αγιοσαββίτης:

«Η εορτή των Πατέρων μας καλεί να μείνουμε αμόλυντοι …από την δυσώδη Παναίρεση του εμβολιαστικού πλέον Οικουμενισμού, που έχει βεβηλώσει συνοδικά πια όλα τα ιερά δόγματά μας!


Δυστυχώς αυτό το Θηρίο …ενεργεί ψυχοσωματικά και τεχνολογικά την απενεργοποίηση της Χάριτος του αγίου Βαπτίσματος! Πώς; Δια του αντίχριστου και ανήθικου νέου εμβολιασμού των πιστών, που ξεκάθαρα πια ακολουθείται από μαγνητικό σφράγισμα, δηλ. από σφραγίδα των οργάνων του Σατανά, η οποία δεν είναι δυνατόν να αφαιρεθεί δυστυχώς, ούτε θα αρκεί μια συνηθισμένη τυπική μετάνοια των χλιαρών Χριστιανών, που αδιάφορα τρέχουν να τρυπηθούν συντασσόμενοι με τον διάβολο!”


Πρόκειται προφανώς για παρανοϊκές και αντορθόδοξες θέσεις που δυσφημούν 

κατάφωρα τον 

αντιοικουμενιστικό 

αγώνα.


Είναι ένα πράγμα να εκφράζεις επιφύλαξη για τα εμβόλια βάσει ιατρικών δεδομένων και εντελώς διαφορετικό να ταυτίζεις τον εμβολιασμό με την ομολογία της πίστεως και τον αγώνα εναντίον του Οικουμενισμού.


Ο αγώνας εναντίον του Οικουμενισμού έχει εγκαταλειφθεί από καιρό -προς άφατη αγαλλίαση των πονηρών δαιμόνων- και αντικαταστάθηκε καταρχήν με την Ουκρανομαχία και στην συνέχεια με την οξεία αντίθεση στα υγειονομικά μέτρα εναντίον της πανδημίας του κορωνοιού.


Το απόσπασμα του κειμένου του π. Ευφρόσυνου, που παραθέσαμε πιο πάνω, 

αποδεικνύει του 

λόγου το ασφαλές.

Δυστυχώς! Έχουμε γίνει περίγελος των Οικουμενιστών, που δεν κρύβουν την διαβολική χαιρεκακία τους, επειδή δεν υπάρχει πια καμμία ουσιαστική αντίσταση στα οικουμενιστικά τους σχέδια.


Η τραγωδία μας είναι ότι τον αντιοικουμενιστικό αγώνα δεν τον ακύρωσαν οι Οικουμενιστές, αλλά οι ίδιοι οι αντιοικουμενιστές ή έστω πλείστοι όσοι από αυτούς, που τον εξέτρεψαν 

από την ασφαλή πορεία 

που εκινείτο για 70 

τουλάχιστον χρόνια.

Άμεση η ανάγκη να ξαναμπεί το τραίνο του αντιοικουμενισμού στις ράγες για να δοθούν αποτελεσματικοί αγώνες εναντίον της παναίρεσης.


Δεν είναι δυνατόν να ιεραρχούμε τον Οικουμενισμό ως μικρότερο κίνδυνο από το Ουκρανικό ή από τα υγειονομικά μέτρα για την πανδημία.


Θα δώσουν λόγο στον Θεό όσοι συνεχίζουν να αποπροσανατολίζουν και να ακυρώνουν τον αντιοικουμενιστικό αγώνα. 

2 comments:

  1. Αλλοίμονο κ Τελεβάντο ! Ο λογαριασμός δεν θα πάει στούς αντιοικουμενιστές και ειδικά στον π. Θεόδωρο Ζήση ! Ο λογαριασμός πρέπει νά πάει στους μέχρι τώρα εφησυχάζοντας και ευλαβιστάς μέ τις προσευχές . Δεν θα πληρώσει την νύφη ο π. Θεόδωρος . Άς την πληρώσουν όλοι οι πατριάρχες , αλλά δεν το βλέπω , οι αρχιεπλισκοποι μπά ! οι επίσκοποι , σαν χλωμό το βλέπω ! οι παπάδες , οι προιστάμενοι των ναών ! Τί λέω τώρα ! Αυτοί έκλεισαν τους ναούς και είναι έτοιμοι νά εφαρμόσουν το απαρτχάιντ των εμβολιασμένων και μή ! Άς πάει επι τέλους στους μοναχούς και μοναχές και στους ηγουμένους των μοναστηριών ! Κάπου ας πάει ! Πάντως όχι στον π. Θεόδωρο , που λοιδορήθηκε , οτι είναι ο εχθρός της ενότητος της εκκλησίας , που την οδηγεί στο σχίσμα .

    Όλοι οι ανωτέρω -- πλήν εξαιρέσων φυσικά -- αισθάνονται υπερήφανοι , που άν και η εκκλησία σφυροκοπήθηκε απο τις αιρέσεις και τους έσωθεν πολέμους , γι αυτούς δεν άνοιξε μύτη .Κατάφεραν αυτοί
    οι γενναίοι νά διατηρήσουν την ενότητα της εκκλησίας !

    Όλοι αυτοί ας μας πούνε τί είναι αυτά που είπε ο Ιταλίας πρίν απο λίγες ημέρες ! Απο τώρα πρέπει νά είναι απολογούμενοι για τα επερχόμενα . Ήρθε η ώρα των λογαριασμών !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Οι Οικουμενιστές, κ. Λωρίτου, είναι απολύτως υπεύθυνοι για τα οικουμενιστικά και νεωτεριστικά τους έκτροπα.

      1.) Δεν είναι, όμως, υπεύθυνοι επειδή διαλύθηκε η “Σύναξη κληρικών και μοναχών".

      2.) Ούτε ευθύνονται οι Οικουμενιστές επειδή ο “Ορθόδοξος Τύπος”, η επί δεκαετίες ναυαρχίδα του αντιοικουμενιστικού αγώνα, κατέστη κυριολεκτικά σκουπιδοτενεκές των εμμονών και των ιδεοληψιών και όργανο του Μακρακισμού στα χέρια του σεβαστού π. Βασίλειου Βολουδάκη.

      3.) Ούτε είναι δίκαιο να φορτώσουμε στους Οικουμενινστές την ουκρανοποίηση του αντιοικουμενιστικού αγώνα.

      4.) Ούτε διότι αιρετικές -πολλές φορές- και φαιδρές θέσεις για τον κορωνοιό διατυπώνονται από αντιοικουμενιστές και δυσφημείται ο αντιοικουμενιστικός αγώνας με τον ξερολισμό ορισμένων κληρικών και θεολόγων άσχετων με την ιατρική.

      5.) Ούτε έχουν ευθύνη οι Οικουμενιστές διότι ο αντιοικουμενιστικός αγώνας υποβαθμίστηκε δραματικά και πολλοί αντιοικουμενιστές ασχολούνται με τις μάσκες, τα εμβόλια, τα αντισηπτικά και την “λοιμωξιολογία” και μάλιστα με ένα ιδεοληπτικό τρόπο, που εκθέτει την Εκκλησία.

      Delete