Saturday, June 19, 2021

Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ


Η κ. Ελένη Λωρίτου καταχώρησε στην ανάρτηση του ιστολογίου μας “ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ” το πιο κάτω σχόλιο:


Αλλοίμονο κ. Τελεβάντο! Ο λογαριασμός δεν θα πάει στούς αντιοικουμενιστές και ειδικά στον π. Θεόδωρο Ζήση! Ο λογαριασμός πρέπει να πάει στους μέχρι τώρα εφησυχάζοντας και ευλαβιστάς με τις προσευχές. Δεν θα πληρώσει την νύφη ο π. Θεόδωρος. Ας την πληρώσουν όλοι οι πατριάρχες, αλλά δεν το βλέπω, οι αρχιεπίσκοποι μπά! οι επίσκοποι, σαν χλωμό το βλέπω!, οι παπάδες, οι προιστάμενοι των ναών! Τι λέω τώρα! Αυτοί έκλεισαν τους ναούς και είναι έτοιμοι να εφαρμόσουν το απαρτχάιντ 

των εμβολιασμένων και μη!

Ας πάει επί τέλους στους μοναχούς και μοναχές και στους ηγουμένους των μοναστηριών! Κάπου ας πάει! Πάντως όχι στον π. Θεόδωρο, που λοιδορήθηκε, ότι είναι ο εχθρός της ενότητος της Εκκλησίας, που την οδηγεί στο σχίσμα.

Όλοι οι ανωτέρω -πλήν εξαιρέσων φυσικά- αισθάνονται υπερήφανοι, που αν και η Εκκλησία σφυροκοπήθηκε από τις αιρέσεις και τους έσωθεν πολέμους, γι’ αυτούς δεν άνοιξε μύτη. Κατάφεραν αυτοί οι γενναίοι να διατηρήσουν την ενότητα της Εκκλησίας!

Όλοι αυτοί ας μας πούνε τι είναι αυτά που είπε ο Ιταλίας πριν από λίγες ημέρες! Από τώρα πρέπει να είναι απολογούμενοι για τα επερχόμενα. Ήρθε η ώρα των λογαριασμών!



ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ κ. Ε. ΛΩΡΙΤΟΥ

_______


Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=====


Οι Οικουμενιστές, κ. Λωρίτου, είναι απολύτως υπεύθυνοι για τα οικουμενιστικά, μεταπατερικά και νεωτεριστικά τους 

έκτροπα.

Θα ήταν τουλάχιστον παρανοϊκό να ισχυριστεί κάποιος λ.χ. ότι ευθύνεται ο π. Θεόδωρος Ζήσης ή οι άλλοι αντιοικουμενιστές για τις επαίσχυντες και προδοτικές για την Ορθοδοξία δηλώσεις του Σεβ. Ιταλίας Πολύκαρπου μετά την συνάντησή του με τον αιρεσιάρχη του Βατικανού.  


1.) Οι Οικουμενιστές όμως, κ. Λωρίτου, δεν είναι, υπεύθυνοι επειδή διαλύθηκε η 

“Σύναξη κληρικών και μοναχών".


Σωστά; 

2.) Ούτε ευθύνονται οι Οικουμενιστές επειδή ο “Ορθόδοξος Τύπος”, η επί δεκαετίες ναυαρχίδα του αντιοικουμενιστικού αγώνα, κατέστη κυριολεκτικά σκουπιδοτενεκές των εμμονών και των ιδεοληψιών και όργανο του Μακρακισμού στα χέρια του σεβαστού, πλην όμως εξαιρετικά προβληματικού, π. Βασίλειου Βολουδάκη. 


3.) Ούτε είναι δίκαιο να φορτώσουμε στους Οικουμενιστές την ουκρανοποίηση 

του αντιοικουμενιστικού 

αγώνα. 

4.) Ούτε διότι αιρετικές -πολλές φορές- και φαιδρές θέσεις για τον κορωνοιό διατυπώνονται από αντιοικουμενιστές και δυσφημείται ο αντιοικουμενιστικός αγώνας με τον ξερολισμό ορισμένων κληρικών και θεολόγων παντελώς άσχετων με την ιατρική.


5.) Ούτε έχουν ευθύνη οι Οικουμενιστές διότι ο αντιοικουμενιστικός αγώνας υποβαθμίστηκε δραματικά και οι πλείστοι αντιοικουμενιστές ασχολούνται σχεδόν αποκλειστικά με τις μάσκες, τα εμβόλια, τα αντισηπτικά, τους επιδέσμους και εν γένει με την “λοιμωξιολογία” και μάλιστα με ένα ιδεοληπτικό τρόπο, που εκθέτει την Εκκλησία και δη τους παραδοσιακούς πιστούς ως φαιδρά πρόσωπα.


Ο καθένας μας, λοιπόν, 

ας αναλάβει τις ευθύνες 

που του αναλογούν. 

Οι μεν Οικουμενιστές επειδή γκρεμίζουν συστηματικά καθημερινά τους Όρους της Πίστεως και τους Ιερούς Κανόνες, τους οδοδείκτες της Ορθόδοξης Ζωής.


Αλλά και εμείς οι αντιοικουμενιστές ας αναλάβουμε τις δικές μας ευθύνες κ. Λωρίτου.


1.) Πλείστοι όσοι από μας εκτροχιάσαμε το τραίνο του αντιοικουμενισμού για να 

γίνουμε overnight 

λοιμωξιολόγοι.!!! 

2.) Πολλοί από μας διασπείρουν την αίρεση ότι δήθεν δεν προσβάλλεται από ασθένειες ο πιστός όταν βρίσκεται στον χώρο 

του ναού.!!!

3.) Άλλοι αντιοικουμενιστές διατείνονται -εν τη απεράντω αυτών φαιδρότητι- ότι η χρήση της υγειονομικής μάσκας είναι ταυτόσημη με την καρναβαλίστικη μάσκα.!!!


4.) Ακόμη χειρότερα και πιο κακόδοξα άλλοι αντιοικουμενιστές θεωρούν ότι παραμορφώνεται το ανθρώπινο πρόσωπο, όχι όταν κυριαρχείται από τον διάβολο και τα πάθη του, αλλά όταν χρησιμοποιεί υγειονομική μάσκα.!!! Είναι τόσο φαιδροί και άσχετοι ώστε αδυνατούν να αντιληφθούν την διαφορά μεταξύ φυσιογνωμίας και 

ανθρώπινου προσώπου 

(face and person).!!!

Το πιο σπουδαίο κ. Λωρίτου! Το άρθρο μου γράφτηκε με αφορμή τις παρανοικές και αθεολόγητες ασυναρτησίες του π. Ευφρόσυνου Αγιοσαββίτη και όχι για να στείλω τον λογαριασμό της διάλυσης του αντιοικουμενιστικού αγώνα στον π. Θεόδωρο Ζήση ή σε οποιονδήποτε άλλο αντιοικουμενιστή.


O Χριστός ξέρει ότι αποκλειστικός σκοπός των σχετικών παρεμβάσεων μου τα τελευταία τρία χρόνια δεν είναι να επιτεθώ και να εξουθενώσω τους συμπολεμιστές μου αντιοικουμενιστές. 


Ένα μόνο επιζητώ! Να συντείνω στην αναζωπύρωση του αντιοικουμενιστικού αγώνα για να ξεφύγει από τα σημερινά του χάλια, που προκαλούν απέραντη ευφροσύνη στους Οικουμενιστές, τα όργανα των πονηρών δαιμόνων.

1 comment:

  1. Ο.k. κύριε Τελεβάντο , σας ευχαριστώ !

    ReplyDelete