Tuesday, June 29, 2021

ΙΔΟΥ ΤΙ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Γ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ


ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=====


Τον έκαναν σύμβολο και ισχυρό επιστημονικό βραχίονα για όσα έλεγαν οι συνωμοσιολόγοι για την πανδημία του κορωνοιού.


Αναφέρομαι στον κορυφαίο επιδημιολόγο και Καθηγητή του Στάνφορντ κ. Γ. Ιωαννίδη.


Ήταν θέμα απλής λογικής να αντιληφθείς ότι ένας επιστήμονας του κύρους του κ. Γ. Ιωαννίδη θα ήταν αδιανόητο να συμφωνεί με τους παρανοικούς συνωμοσιολόγους που μιλούν για “κοροδοιό και απλή γριπούλα”, και υποβαθμίζουν τους κινδύνους από τον θανατηφόρο ιό. 


“Ο πνιγμένος από τα μαλλιά 

του πιάνεται”, 

λέγει η 

γνωστή παροιμία.

Αυτό ακριβώς έπαθαν οι παρανοικοί συνωμοσιολόγοι, οι οποίοι για 3 χρόνια τώρα παρουσιάζουν τον κ. Γ. Ιωαννίδη ως ισχυρή επιστημονική μαρτυρία για την παρανοική τους προσέγγιση, ενώ ο κ. Καθηγητής μαρτυρεί ότι πρεσβεύει τα ακριβώς αντίθετα απο όσα οι συνωμοσιολόγοι διατείνονται.


Ακούστε με προσοχή το ολιγόλεπτο βίντεο, που προτάσσεται της ανάρτησης, και θα πειστείτε περί του λόγου το ασφαλές.

3 comments:

  1. Ο κ. Ιωαννίδης αποσιωπά τις παρενέργειες των εμβολίων . Οι θάνατοι που σχετίζονται μέ τα εμβόλια είναι ένα γεγονός . Τις μακροχρόνιες παρενέργειες δεν τις έχουμε δεί ακόμα και απευχόμαστε νά συμβούν , γιατί θα είναι ολέθριες. Και ο κ. Κούβελας καθηγητής φαρμακολογίας είναι και θεωρεί οτι είναι εγκληματικό νά εμβολιάζονται οι νέοι . Ο κ. πρωθυπουργός δίνει 150€ στα παιδιά για νά εμβολιαστούν . Λίαν προσβλητικό και άκομψο νά μαυλίζει τους νέους !

    Μάλλον μέ τους επιστήμονες συμβαίνει ό, τι και μέ τους πνευματικούς . Πρέπει κανείς νά λαμβάνει υπ' όψιν αυτό που αρχικά λένε . Ο κ. Ιωαννίδης ήταν ο πρώτος που αμφισβήτησε τον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας , τα σκληρά λόκντάουν και είπε οτι πρέπει νά ληφθούν υπ' όψιν και όλοι οι άλλοι παράγοντες όπως η οικονομία και η ψυχική υγεία .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δίκαιο έχετε κ. Λωρίτου. Τι ξέρει τώρα ο κ. κ. Ιωαννίδης από επιδημιολογία και λοιμωξιολογία;

      Εφεξής θα απευθυνόμαστε στην Σχολή της λοιμωξιολογίας της Μαγναύρας (Παράρτημα Εξαρχείων) για να παίρνουμε την τελεευταία λέξη της επιστήμης γι' αυτά τα θέματα.

      Δεν ξέρουμε λέτε τα μακροπρόθεσμα προβλήματα που θα δημιουργήσουν τα εμβόλια. Παρόλα αυτά δεν διστάζετε να τα χαρακτηρίζετε ολέθρια. Δηλαδή ξέρουμε ή δεν ξέρουμε;

      Και αν εσείς που είστε τόσο άσχετη με την ιατρική νομίζετε ότι έχετε δικαίωμα να έχετε άποψη για το θέμα γιατί άραγε θελετε να στερήσετε αυτό το δικαίωμα από ένα επιστήμονα της ολκής του κ. Ιωαννίδη;
      ειδικό

      Όσο για τον κ. Ιωαννίδη ουδέποτε είπε αυτά που οι συνωμοσιολόγοι διατείνονται.

      Απλά προειδοποίησε για τις παράπλευρες απώλειες που θα αντιμετωπίσει η κοινωνία και η ιατρική από το σκληρό παρατεταμένο λόκταουν. Πράγμα που επαναλαμβάνει και σε αυτό το βίντεο.

      Κλείστε το στόμα σας κ. Λωρίτου. Η υγεία και η ζωή των συνανθρώπων μας διατρέχουν θανάσιμο κίνδυνο. Πλησιάζουν τα 4 εκατομμύρια οι νεκροί από τον κορωνοιό και οι νέοι κάτω των 40 αντιμετωπίζουν το πιο σοβαρό κίνδυνο απο την Ινδική μετάλλαξη.

      Delete
  2. Διασκεδάζω μέ τα αστεία κ.Τελεβάντο !
    Λίγο γέλιο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα !

    Για την σχολή της Μαγναύρας έχουμε ξαναπεί , οτι στα 10 καλά που θα πεί παίρνει ένα bonus , χωρίς αυτό νά την αποπλύνει . Άν λέτε για εμένα οτι μιλάω αντί των ειδικών , τότε τί νά πούμε για τον π. Βολουδάκη , που δεν αφήνει κανένα ειδικό νά μιλήσει !

    Μόνο 4 εκατομύρια άνθρωποι πέθαναν ? Έ ! Τότε δεν πέτυχε η επιδημία ! Κάτι τους ξέφυγε ! Αυτοί είχαν σκοπό νά ξεκάνουν πέντέξι δις για νά μήν μολύνεται ο πλανήτης ! Η θεά οικολογία , η γαλάζια σφαίρα ενώπιον της οποίας προσεύχεται ο πατριάρχης μας !

    ReplyDelete