Tuesday, July 7, 2015

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ κ. ΙΓΝΑΤΙΟΥ



ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΟ-ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ κ. ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Στο άρθρο, που διαβάσαμε στη Romfea.gr και που επιγράφεται “Δημητριάδος Ιγνάτιος: ''Ο λαός δείχνει εξαιρετική ψυχραιμία'',” διαπιστώσαμε το εύρος και την ποιότητα του τεράστιου ποιμαντικού-κοινωνικού έργου που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος.

Τρόφιμα, φάρμακα, χρήματα διατίθενται για την βοήθεια των εμπερίστατων συνανθρώπων μας σε μια πολύ οργανωμένη βάση που καλύπτει όλους τους αδελφούς μας της Μητροπόλεως Δημηριάδος που έχουν ανάγκη.

Συγχαίρουμε θερμά και υικά τον Σεβ. Δημητριάδος για το πρότυπο φιλανθρωπικό-κοινωνικό του έργο.

Παρακαλούμε, όμως, θερμά τον Σεβ. κ. Ιγνάτιο το εξαίρετο ποιμαντικό-φιλανθρωπικο έργο που επιτελεί να μην το κηλιδώνει με τις μεταπατερικές αήθειες της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών Βόλου, με την παρουσία του ιδίου σε οικουμενιστικές ασχημίες και με την εισαγωγή νεωτερισμών στην Εκκλησία.

Ο Θεός προίκισε τον Σεβασμιότατο με αξιόλογα ποιμαντικά και διοικητικά χαρίσματα τα οποία ο κ. Ιγνάτιος φρόντισε να καλλιεγήσει και να επαυξήσει. 

Προς τι, επομένως, χτίζει με το ένα χέρι με τη φιλανθρωπία και με άλλα θεάρεστα έργα που επιτελεί και γκρεμίζει με το άλλο χέρι με τις οικουμενιστικές, μεταπατερικές, Νεοβαρλααμικές, Νεονικολαιτικές και νεωτεριστικές ασχημίες;

No comments:

Post a Comment