Sunday, January 21, 2018

Η ΕΘΝΟΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΣΤΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟ! ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!



Η ΕΘΝΟΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΣΤΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟ!

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΔΙΑΤΡΑΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ.

ΤΣΙΠΡΑΣ, ΚΟΤΖΙΑΣ, ΚΑΜΙΝΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, OΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΔΙΓΛΩΣΣΟΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΞΙΟΣ ΕΝ ΠΑΝΤΙ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΛΙΑΠΗΣ, ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΗΚΑΝ.

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΟΞΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ ΠΛΗΓΜΑ.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝΕ ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ ΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.

ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΠΛΗΓΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΘΡΟΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΞΙΟ ΕΝ ΠΑΝΤΙ ΛΙΑΠΗ!

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ NA ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΠΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ. 

4 comments:

  1. Είμασταν εκεί ! Βούλιαξε η παραλιακή απο το Μέγαρο Μουσικής μέχρι το λιμάνι , δηλαδή όσο παίρνει το μάτι σου Δεν ήταν παρούσα η εκκλησία δια του αρχιεπισκόπου και των επισκόπων , δεν ήταν παρών ο δήμος δια του δημάρχου , όμως ήταν παρούσα η εκλλησία του δήμου με την παλλαική συμμετοχή Την τελευταία ώρα εκών άκων εμφανίστηκε και ο Ανθιμος ! Ευχόμαστε αυτή η λαική αγανάκτηση νά μετουσιωθεί σέ απαξίωση των ανάξιων πολιτικών

    ReplyDelete
  2. Μη το συζητάτε κυρία Λωρίτου.

    Ο Τσιπρώνυμος και ο ΣΥΡΙΖΩΝΥΜΟΣ (άλλως Κοπρώνυμος της Εκκλησίας) δέχτηκαν χαστούκι που τους έσπασε τη μούρη.

    Παλιοπρόδοτες!

    Μαζί τους και ο Τουρκομπουτάρης, ο Θεοδωρακης, ο Κοτζιάς και το υπόλοιπο σκυλολόι της αριστεράς και της προόδου.

    ReplyDelete
  3. Τό εκπληκτικό ήταν οτι επί τόσες ώρες ο ουρανός ήταν μαύρος , αλλά δέν έρριχνε ούτε ψιχάλα Μα στην κυριολεξία! μόλις είπαν την τελευταία λέξη και έκλεισε η εκδήλωση , άρχισε νά βρέχει Αυτό έχει ξαναγίνει το 1986 μέ την διαμαρτθρία για το νομοσχέδιο Τρίτση στό Σύνταγμα Απο το πρωί έρριχνε καρδάρια σε βαθμό που τό έβλεπε κανείς μάταιο νά μετακινηθούν απο τις επαρχίες Τήν ώρα της συγκέντρωσης έβγαλε ήλιο Ο Φλωρίνης Αυγουστίνος τό είχε σχολιάσει μέ τον δικό του ρητορικό τρόπο : Εβγαλε ήλιο ! Έβγαλε ήλιο ! Έβγαλε ήλιο !

    ReplyDelete
  4. Οι καιρικές συνθήκες ήταν αντίξοες, παρά το φωτεινό διάλειμμα, όλα σχεδόν τα κανάλια αρνήθηκαν να δείξουν πλάνα του Συλλαλητηρίου και να αναμετεδώσουν το γεγονός, κράτησαν εκατοντάδες πούλμαν στα διόδια για να μην τα αφήσουν να φτάσουν στη Θεσσαλονίκη, εξασφάλισαν την ανοιχτή υποστήριξη του Ιερώνυμου-γράφε Κοπρώνυμου της αισχύνης, αλλά ότι και να έκαναν αποδείχτηκε στην πράξη ανωφελές γι' αυτούς. Οι Έλληνες δεν είναι προδότες. Κυβερνούται βέβαια από προδότες 24 καρατίων, καθοδηγούνται από τα τηλεοπτικά κανάλια της εθνομειοδοσίας και της χριστιανομαχίας, αλλά εξακολουθούν να έχουν στην ψυχή τους τον Χριστό και την Ελλάδα.

    Η μάχη κερδήθηκε. Όχι όμως ακόμη ο πόλεμος. Ο Τσίπρας δεν έχει τσίπα και ο Κοπρώνυμος ηδονίζεται στις αναθυμίασεις.

    Η συνέχεια πρέπει να δοθεί πιο δυναμικά στην Αθήνα με συλλαλητήρια που να έχουν καθαρά αντικυβερνητικό και αντι-ιερωνυμικό στίγμα.

    ReplyDelete