Wednesday, September 15, 2021

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ κ. ΧΡ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ!


Τα μάθατε; 

Τα μάθατε τα νέα;

Ο κ. Χρ. Οικονόμου έγραψε άρθρο "Ο Γέροντας Εφραίμ, ο Ηγούμενος της αγάπης και της προσφοράς".!!!

















Στο άρθρο του, ο ανεκδιήγητος κ. Χρήστος Οικονόμου, αναφέρει ότι είναι Θεομάχοι όσοι αρνούνται να αποδεχτούν ότι είναι εκ Θεού το έργο του πλανεμένου, Θεομπαίκτη και φαύλου Ιωσήφ του Βατοπαιδινού και των πνευματικών του τέκνων (Λεμεσού και Εφραίμ της Ι. Μ. Μονής Βατοπαιδίου.!!!


Κρίμα που δεν συμπεριέλαβε και τον Αρχιμανδρίτη Νήφωνα που δρα στην Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας. 

Άξιο και αυτός τέκνο του Ιωσήφ του Βατοπαιδινού ισοστάσιος σε αρετή με τον Λεμεσού και τον Ηγούμενο της Μονής Βατοπαιδίου.!!!

Αφού είναι γνήσιο τέκνο του Ιωσήφ του Βατοπαιδινού φυσικό δεν είναι να έχει και ο Αρχιμανδρίτης Νήφων τα χαρίσματα του Γέροντά του όπως τα έχουν και οι άλλοι δύο Ιωσηφίτες;


Αν πάντως είναι αλήθεια ότι είναι Θεομάχοι όσοι δεν αναγνωρίζουν ότι είναι εκ Θεού το έργο του Ιωσήφ του Βατοπαιδινού και των επιγόνων του, ας κοιτάξει τα μούτρα του στον καθρέπτη ο κ. Καθηγητής, επειδή σε βιβλίο που εξέδωσε πριν τις τελευταίες Αρχιεπισκοπικές εκλογές, αφήνει σαφέστατους υπαινιγμούς για την ηθική υπόσταση του Μητροπολίτη Λεμεσού.

Ελπίζω να μη σχημάτισε κανείς την εντελώς λανθασμένη εντύπωση ότι έχω πρόθεση να ασχοληθώ με τον αχαρακτήριστο κ. Οικονόμου, ο οποίος τα καταφέρνει μια χαρά να αυτογελοιοποιείται.


Απλά επισημαίνω το γεγονός, στην προσπάθειά μου να κατανοήσω, για ποιό λόγο οι Κυκκώτες Μητροπολίτες Κύκκου Νικηφόρος και Ταμασού Ησαίας, όχι μόνο απεσύρθησαν από την κούρσα της διαδοχής για τον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο, αλλά και προωθούν τον Λεμεσού Αθανάσιο ως νέο Αρχιεπίσκοπο, τον οποίο μέχρι πριν λίγα χρόνια πολεμούσαν σθεναρά και θεωρούσαν ως τον κατεξοχήν αντίπαλό τους.

Επ' ευκαιρία! 

Γιατί επιστρατεύθηκε ο κ. Οικονόμου; 


Για να μείνει στο απυρόβλητο η άδολη και άμωμη μορφή του Τσακιστριώτη;

Καλά να πάθετε κ. Οικονόμου μου.!

Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες, κ. Καθηγητά μου.

Η απόσυρση των Κυκκωτών Μητροπολιτών Κύκκου και Ταμασού, από την κούρσα των Αρχιεπισκοπικών εκλογών, θα πρέπει να μας απασχολήσει -συν Θεώ- σύντομα σε προσεχές άρθρο.

No comments:

Post a Comment