Tuesday, July 27, 2021

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ! ΤΡΕΞΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ!


 ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ! ΤΡΕΞΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ!


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=====


Διαβάσαμε, στο ιστολόγιο “Τρελογιάννης”, το ακόλουθο σχόλιο:


"Σχόλια τοῦ π Θεοδώρου Ζήση στὰ ψέμματα τῆς ἐγκυκλίου της ΔΙΣ 3045, γιὰ τὰ ἐμβόλια


Δύο σημεῖα τῆς ὁμιλίας του ποὺ μὲ ἱκανοποίησαν:

1ον. Ὅταν ἐμπιστευώμεθα μόνον τοὺς ἰατρούς, αὐτὸ χαρακτηρίζεται... κτηνῶδες ἀπὸ τὸν Μέγαν Βασίλειον!

2ον. Ὅσοι παρεσύρθησαν καὶ ἔχουν ἐμβολιασθεῖ, νὰ μὴ προσέλθουν εἰς τὴν Θείαν Κοινωνίαν, ἂν προηγουμένως δὲν ἐξομολογηθοῦν καὶ κάνουν τὸν κανόνα ποὺ θὰ τοὺς βάλῃ ὁ πνευματικός τους!

 Ludmilla Simone”


Είδες η καλή μας η Ludmilla 

Simone;

Προσωπικά, αγαπητή Ludmilla, διαφωνώ με τον π. Θεόδωρο ότι πρέπει να εξομολογηθούν το αμάρτημα του εμβολιασμού στον πνευματικό τους οι εμβολιασμένοι.


Όλοι οι εμβολιασμένοι πρέπει να καταθέσουν το συγκεκριμένο αμάρτημα στο πετραχήλι του διακριτικού πνευματικού π. Βασιλείου Βολουδάκη.


Άλλο να πάρεις συγχώρεση και επιτίμιο από τον όποιο πνευματικό και εντελώς διαφορετικό να καταθέσεις τo αμαρτημα του εμβολιασμού, στον διακριτικό πνευματικό π. Βασίλειο Βολουδάκη.


Σωστά;

Βλέπετε στον πολυφίλητο και αξιαγάπητο, π. Βασίλειο Βολουδάκη, εδόθη κατεξοχήν, όχι μόνο το χάρισμα της λοιμωξιολογίας, αλλά και το χάρισμα του δεσμείν και λύειν του αμαρτήματος του εμβολιασμού.


Ας μην αρκεστούν, λοιπόν, οι εμβολιασμένοι να εξομολογηθούν στον πνευματικό τους το μεγάλο αυτό αμάρτημα, όπως εισηγείται ο π. Θεόδωρος. Ας σπεύσουν γονυπετείς τε και γονυκλινείς στον Γέροντα των Εξαρχείων για να τους διαβάσει τους σχετικούς εξορκισμούς.

Στο μεταξύ, ας ελπίσουμε, ότι η πολιτεία θα οδηγήσει τον σεβαστό Γέροντα των Εξαρχείων σε ποινικά δικαστήρια επειδή ξεσήκωνε τον κόσμο εναντίον της κυβέρνησης και ας ελπίσουμε ότι θα του επιβληθεί η πιο βαριά προβλεπόμενη τιμωρία. 


Διαφορετικά δεν ξέρω πώς θα γλυτώσουμε από την πλάνη του Παποκαισαρισμού και από την δεινή κατ' εξακολούθηση καταπάτηση των Ιερών Κανόνων.


Δυστυχώς από εκκλησιαστικής σκοπιάς δεν βλέπω να γίνεται τίποτα επειδή τον φοβούνται. Γνωρίζουν ότι έχει υπό την δυναστική κυριαρχία του την πάλαι ποτέ ναυαρχίδα του αντιοικουμενιστικού αγώνα “Ορθόδοξος Τύπος”, η οποία ενδεδειγμένο είναι να μετονομασθεί Βολουδακικός, λοιμωξιολογικός, Μακρακιστικός και αντιεβολιαστικός Τύπος. Εντάξει μπορεί να ονομαστεί και Νινετικός.

2 comments:

  1. Loudmilla Simone !

    Παίζει νά είναι το καλλιτεχνικό απο κανένα αρχιμανδρίτη !

    ReplyDelete
  2. Εγώ θά έλεγα πρίν πάνε στον σεβαστό πατέρα πρώτα νά καθαρθούνε στον Ιορδάνη ποταμό !

    Ας λέμε κανένα αστείο νά μήν βρεθούμε στην στενή ! Φοβού την στενή !

    ReplyDelete