Saturday, July 4, 2020

ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΑΥΤΗ Η ΕΠΟΧΙΑΚΗ ΓΡΙΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ!!!


ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΑΥΤΗ Η ΕΠΟΧΙΑΚΗ ΓΡΙΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ!!!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Τι σου κάνει, ρε παιδί μου, αυτή η εποχιακή γριπούλα! 

Μικροπράγματα μέχρι στιγμής. Απλά 527 χιλιάδες άνθρωποι έχασαν την ζωή τους, ενώ ένα εκατομμύριο βρέθηκε διασωληνωμένο στην εντατική.

Και το χειρότερο. Μέχρι τώρα στις ΗΠΑ πέθαναν από την πανδημία του κορωνοιού 129.000 άνθρωποι. Χθες έγινε διάγνωση 57.683 νέων κρουσμάτων, ενώ τα μέχρι τώρα κρούσματα του ιού στις ΗΠΑ ανέρχονται σχεδόν σε τρία περίπου εκατομμύρια.

Κάνει θραύση, λοιπόν, η εποχιακή γριπούλα, που δεν είναι και τόσο εποχιακή -εδώ που τα λέμε-, αφού άρχισε τον Δεκέμβριο, δηλαδή την αρχή του Χειμώνα, κάλυψε όλο τον Χειμώνα, συνέχισε την Άνοιξη, κάλυψε όλη την Άνοιξη και συνεχίζει ακάθεκτη μέχρι σήμερα, κατακαλόκαιρα.

Το ακόμη χειρότερο! Παρουσιάζεται έξαρση του κορωνοιού, όχι μόνον στις νότιες Πολιτείες των ΗΠΑ, όχι μόνον στην Βραζιλία και σε άλλες Νοτιοαμερικανικές χώρες, όχι μόνον στο Μεξικό και σε άλλες χώρες της κεντρικής Λατινικής Αμερικής, αλλά και σε χώρες όπως την Κίνα, την Ιαπωνία, την Αυστραλία και την Νότιο Κορέα όπου για ορισμένους μήνες δεν υπήρχαν καθόλου κρούσματα.!

Παρόλα αυτά μη βάλει κανείς στο μυαλό του ότι ο κορωνοιός είναι κάτι περισσότερο από μια απλή εποχιακή γριπούλα. 

Αν δεν με πιστεύετε μπορείτε να συμβουλευθείτε τους κορυφαίους λοιμωξιολόγους του Πανδιδακτήριου της Μαγναύρας (παράρτημα Εξαρχείων), τουτέστιν τον Πρύτανη της Σχολής, σεβαστό π. Βασίλειο Βολουδάκη, και την Κοσμήτορα της Σχολής κ. Νινέτα Βολουδάκη. 

Αν παρά ταύτα, και μετά την γνωμοδότηση των κορυφαίων λοιμωξιολόγων των Εξαρχείων, υπάρχει κάποιος ανεγκέφαλος που εξακολουθεί να πρεσβεύει ότι ο κορωνοιός είναι φονικός ιός και πανδημία τότε πρέπει να ανησυχήσουμε πάρα πολύ σοβαρά. 

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για άνθρωπο των “σκοτεινών δυνάμεων”, που συνδέεται -χωρίς αμφιβολία- άμεσα με το εμβόλιο του Μπιλ Γκέιτς, που θέλει να μας υποχρεώσει να εμβολιαστούμε το 666 σε υγρή μορφή για να ανοίξει ο δρόμος προς τον Αντίχριστο.!!!

Ο πρόδρομοι του Αντίχριστου (Μπίντελμπεργκ, Ρότσαιλντ, Ροκφέλλερ, διεθνής Σιωνισμός, Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), Τεκτονισμός, Εβραιομασωνία, Ρόταρυ, Λάιονς, πρόσκοποι και προσκοπίνες), μας οδηγούν ολοταχώς στην αγκάλη του Αντίχριστου.!!!

Ναι! Σας λέγω! Μην αμφιβάλλετε καθόλου! 

Πρόκειται για κατασκευασμένο ιό, ο οποίος, όμως, σε τελευταία ανάλυση, δεν είναι τίποτα περισσότερο από εποχιακή γριπούλα, κατά την κορυφαία λοιμωξιολόγο κ. Νινέτα Βολουδάκη. 

Αφήνω ότι, κατά τον Πρύτανη της Σχολής της λοιμωξιολογίας της Μαγναύρας (παράρτημα Εξαρχείων), σεπτό Γέροντα π. Βασίλειο Βολουδάκη, ο κορωνοιός είναι λιγότερο επικίνδυνος ακόμη και από την συνηθισμένη εποχιακή γριπούλα.!!!

Χριστούλη μου! 

Κράτα μας τα λογικά, επειδή οι συνωμοσιολόγοι βάλθηκαν να μας τρελλάνουν.!

Δεν μας φτάνει που έχουμε να πολεμούμε τον καλπάζοντα, σε όλα τα επίπεδα, Οικουμενισμό, τον Νεονικολαιτισμό και τους νεωτερισμούς, μας προέκυψαν οι κάθε λογής συνωμοσιολόγοι που γελοιοποιούν τα πάντα με τις εξωφρενικές προσεγγίσεις τους.

No comments:

Post a Comment