Saturday, July 4, 2020

κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΝΑ ΜΗ ΔΟΘΟΥΝ 2.000.000 ΣΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ


κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΝΑ ΜΗ ΔΟΘΟΥΝ 2.000.000 ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΙΣΤΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====
Διαβάσαμε στην ιστοσελίδα “Ρομφαία”:
“Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 6 Ιανουρίου 2020 από το Τάρμπον Σπρίνγκς είχε δηλώσει ότι η Ελληνική Κυβέρνηση θα δίνει 2.000.000 ευρώ ετησίως στην Θεολογική Σχολή της Βοστώνης, με αναδρομικά και από το 2019.
Επίσης δεν υπάρχει ενημέρωση για το αν τελικά δόθηκαν αυτά τα χρήματα από Ελληνική Κυβέρνηση, όπως έγινε για το ποσό των 2.5 εκατ. που δόθηκε από την Κυβέρνηση των ΗΠΑ με το πρόγραμμα PPP package για μισθούς κληρικών.
Ένα εύλογο ερώτημα που εγείρεται είναι αν τελικά δόθηκαν τα χρήματα από την Ελληνική Κυβέρνηση, αφού μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση πότε και που δόθηκαν.”
Δεν είμαι ασφαλώς σε θέση να γνωρίζω αν δόθηκαν αναδρομικά από το 2019 δύο εκατομμύρια ευρώ στην Θεολογική Σχολή της Βοστώνης.
Εύχομαι μόνον να μη δόθησαν και να μη δοθούν στο μέλλον.
Είναι το άκρο άωτο της ασυνειδησίας για τους ομογενείς των ΗΠΑ πολλοί από τους οποίος δεν είναι απλά εκατομμυριούχοι και πολυεκατομμυριούχοι αλλά δισεκατομμυριούχοι να περιμένουν από την Ελλάδα να τους δίνει δύο εκατομμύρια τον χρόνο για να την λειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Βοστώνης.
Αντί να συνδράμουν γενναιόδωρα την πατρίδα τώρα τις δύσκολες στιγμές που περνά και να μαζέψουν δισεκατομμύρια για να ενισχύσουν, με υπερσύγχρονα όπλα, τις ένοπλες της δυνάμεις, ζητούν από την Ελληνική κυβέρνηση να τους δώσει χρήματα για την Θεολογική Σχολή της Βοστώνης τα οποία οι ίδιοι έπρεπε να καλύψουν.!!!
Οι Έλληνες, αν μη τι άλλο, έχουν φιλότιμο ή τουλάχιστον πρέπει να έχουν φιλότιμο.
Το είδους φιλότιμο είναι που έχουν οι ομογενείς των ΗΠΑ, όταν αναμένουν να τους χρηματοδοτεί η εμπερίστατη πατρίδα η εδαφική ακεραιότητα της οποίας, σε γη, ουρανό και θάλασσα κινδυνεύει θανάσιμα;

No comments:

Post a Comment