Sunday, August 1, 2021

ΠΑΝΙΕΡΩΤΑΤΕ ΜΟΡΦΟΥ! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ FAKE NEWS ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟΗΘΗ ΥΠΟΣΚΑΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΑΣ

ΠΑΝΙΕΡΩΤΑΤΕ ΜΟΡΦΟΥ! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ FAKE NEWS, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟΗΘΗ ΥΠΟΣΚΑΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΑΣ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=====


Η Ιερά Μητρόπολη Μόρφου καταγγέλλει ως «Fake news» τα περί δωρεάν rapid tests από τη Μητρόπολη Μόρφου.


Αυτούσια η ανακοίνωση:

“Με το παρόν, ανακοινώνουμε επίσημα και κατηγορηματικά ότι τα κείμενα που κυκλοφόρησαν σήμερα στο Facebook και αναμεταδίδονται από διάφορους σε ποικίλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως δήθεν «η επιστημονική και ιατρική ομάδα της Μητροπόλεως Μόρφου… σε συμφωνία με κάποιους επιχειρηματίες» που είναι παρά το πλευρό του Μητροπολίτη Μόρφου, έχει διευθετήσει από αύριο να πληρώνουν τα rapid test σε όλους τους πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν και ότι «αύριο Κυριακή ο Άγιος Μόρφου θα ανακοινώσει όλα τα φαρμακεία» όπου θα διενεργούνται τα δωρεάν αυτά τέστ, αποτελούν σενάριο πάσχουσας ψυχικά φαντασίας και είναι ασύστολα ψεύδη, που στοχοποιούν, για ακόμη μία φορά, το πρόσωπο του Μητροπολίτη Μόρφου, με σκοπό τη δημιουργία σύγχυσης στους πολυποίκιλα ταλαιπωρημένους ήδη Κυπρίους ένεκα των καταστάσεων των 

ημερών μας.

Όσο ανύπαρκτη είναι «η επιστημονική και ιατρική ομάδα της Μητροπόλεως Μόρφου», τόσο ανύπαρκτοι είναι και οι «επιχειρηματίες που είναι δίπλα» του Μητροπολίτη Μόρφου. Το μόνο βέβαια υπαρκτό είναι το νοητικό έλλειμα του συντάκτη (ή των συντακτών) των εν λόγω κειμένων.


Γι᾽ αυτό παρακαλούμε όλους τους αναγνώστες των εν λόγω κειμένων όπως τα αγνοήσουν.


Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως 

Μόρφου.”

Δυστυχώς Πανιερώτατε Μόρφου! Δεν είναι απλά fake news τα συκοφαντικά δημοσιεύματα ότι δήθεν έχετε ομάδα επιχειρηματιών και επιστημονική ομάδα που σας περιβάλλει και ότι δήθεν θα παρέχετε δωρεάν rapid tests.


Τα δημοσιεύματα δεν είναι καρπός άρρωστων ψυχικά συνανθρώπων μας, όπως ανακριβώς νομίζετε, αλλά κακοήθη και συκοφαντικά και στοχεύουν να σας εξοντώσουν ηθικά ώστε να γίνεται ακίνδυνος για τον Ακτιστοφωτίτη στις επερχόμενες Αρχιεπισκοπικές εκλογές, όταν κενώσει ο Αρχιεπισκοπικός 

Θρόνος Κύπρου. 

Ο Ακτιστοφωτίτης, συστηματικά υποσκάπτει κάθε συνεπίσκοπό του, επειδή προετοιμάζεται πυρετωδώς να αρπάξει σαν την ύαινα τον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο.


Μη ξεχνάτε ότι έβγαλε ήδη εκποδών και τον Κύκκου και τον Ταμασού. Και όχι μόνο τους έβγαλε εκτός μάχης, αλλά και τους έδεσε στο άρμα του. Θα δούμε -συν Θεώ- λίαν προσεχώς πώς.


Μέσα στα πλαίσια της ηθικής εξόντωσης κάθε συνεπισκόπου του, έχει εξαπολύσει μία εκστρατεία ψιθύρων και Fake news και σε βάρος σας και σε βάρος κάθε επισκόπου της Εκκλησίας της Κύπρου.


Δεν πρόκειται, λοιπόν, για ταραγμένους νόες -όπως ανακριβώς νομίζετε- αλλά για πολύ καλά μεθοδευμένες συκοφαντίες 

αδίστακτων ανθρώπων.

Κατεξοχήν συνεργοί του Ακτιστοφωτίτη στην κακοήθη αυτή τακτική είναι 


1.) ο αρχιρουφιάνος του Νεαπόλεως Πορφύριος, που αναλαμβάνει την διεκπεραίωση κάθε βρωμοδουλειάς, και 


2.) ο σατανικός Μητροπολίτης Ανεπροκοποννήσου, (έμμισθος της Βατοπαιδίου), ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο και επιτυγχάνει δυστυχώς τις πλείστες φορές να βάζει σφήνες στην ενότητα των πιστών και να δημιουργεί κλίμα αναταραχής στην Εκκλησία. 


Στόχος τους είναι να εξωθήσουν τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο σε παραίτηση ώστε να ανοίξει η λεωφόρος για να αρπάξουν οι ύαινες του Ιωσηφητισμού την Εκκλησία της Κύπρου και να την κάνουν σαν τα μούτρα τους.

No comments:

Post a Comment