Sunday, February 14, 2021

ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ Ο ΙΝΣΠΕΚΤΩΡ ΚΛΟΥΖΩ-ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ


 ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ Ο ΙΝΣΠΕΚΤΩΡ ΚΛΟΥΖΩ-ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=====


Ινσπέκτωρ Κλουζώ της συνωμοσιολογίας αποδεικνύεται στην πράξη ο σεβαστός Γέροντας των Εξαρχείων π. Βασίλειος Βολουδάκης.


Τι θυμήθηκε αυτή την φορά;

Σε ραδιοφωνική εκπομπή, ισχυρίστηκε ότι ο κ. Τσιόρδας νοσηλεύθηκε με ψευδώνυμο στο νοσοκομείο “Σωτηρία”, εξαιτίας των παρενεργειών που παρουσίασε μετά το εμβόλιο που έκανε για τον κορωνοιό.


Ερωτούμε, όχι βέβαια, τον σεβαστό π. Βασίλειο -έχουμε χάσει από μακρού χρόνου την παραμικρή ελπίδα συνεννόησης μαζί του-, αλλά τον  προϊστάμενό του, Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο:

Μακαριώτατε! 


Μέχρι πότε θα επιτρέπετε στον προσφιλή Γέροντα των Εξαρχείων να προσβάλλει τόσο βάναυσα την πίστη μας;


Από πότε έγινε να θεωρείται, έστω και εξ αποστάσεως, επιτρεπτό οι ιερείς να συζητούν, και μάλιστα με αυτό τον τόνο, τις παρενέργειες των φαρμάκων και των εμβολίων;


Αυτά τα θέματα δεν είναι αποκλειστική δουλειά των γιατρών και δη των ειδικών γιατρών, αφού αναφέρονται σε πρωτόγνωρα ιατρικά θέματα;

Πέραν αυτού, το τελευταίο χτύπημα του σεβαστού πατρός υπερέβη πραγματικά τα εσκαμμένα. 


Όχι μόνον -εν τη πανθαυμάστω αυτού φαιδρότητι- ασχολείται πάλιν και πολλάκις με θέματα που αγνοεί πλήρως και προκαλεί έτσι την θυμηδία των νουνεχών ανθρώπων, αλλά τώρα κατέστη ειδικός αστυνομικός πράκτορας που παρακολουθεί τι συμβαίνει στα νοσοκομεία με τις παρενέργειες των φαρμάκων και των εμβολίων.!!!


Για όνομα  του Θεού!

Έχει εξευτελίσει τα πάντα, Μακαριώτατε, και εσείς ο άμεσος προιστάμενός του -ως ο οικείος ιεράρχης- σιωπάται σκανδαλωδώς.


Γιατί;


Κι αυτός μεν ο δόλιος αυτά μπορεί, αυτά κάνει και αυτά λέγει.


Εσείς, όμως, Μακαριώτατε;


Πώς μπορείτε να αποσείσετε την ευθύνη από τους ώμους σας για όσα συμβαίνουν;


Ως να μη έφταναν οι παντοειδείς οικουμενιστικές ασχημίες, που πραγματοποιούνται, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου, που προσβάλλουν κατάφωρα την πίστη μας, τώρα έχουμε τους "λοιμωξιολόγους" να παριστάνουν τους ινσπέκτωρ Κλουζώ και να γελοιοποιούν την πίστη μας.


Έλεος.!

3 comments:

  1. Μπορώ κ. Τελεβάντο νά συμφωνήσω μαζί σας σε τούτο :

    Όταν μιλάνε οι ειδικοί κλείστο βρέ ! ν' ακούσουμε τί λένε !

    Ο καημένος ο π. Βολουδάκης έχει παρασυρθεί απο τα θεολογικά , που όλοι λίγο πολύ έχουμε γίνει ειδήμονες και δεν αναγνωρίζουμε την προτεραιότητα σε κανέναν παρά μόνο στην σκούφια μας !

    Μήπως όμως το ίδιο δεν έκανε και ο Ναυπάκτου εκτός κι άν το πήρε χαμπάρι και το έκοψε ! Μήπως ο Ναυπάκτου όταν μίλησε για θέματα επί του ιού δεν μίλησε ως επαίων επιστήμων και αυθεντία ? Μας προσκόμισε και τις περγαμηνές του για την επιστημονική του επάρκεια . Δίδαξε λέει και σε ξένα πανεπιστήμια ! Γιατί τα ελληνικά δεν του έφταναν ? Όμως έτσι είναι ! Οι καλοί επιστήμονες μόνο στο εξωτερικό καταξιώνονται !

    Η διαφορά του Ναυπάκτου μέ τον π. Βολουδάκη σε αυτό το θέμα είναι οτι στον μέν π. Βολουδάκη ο ξερολισμός του έχει γίνει έξη , στον δε Ναυπάκτου ίσως το πράγμα ακόμα
    σώζεται !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θα απογοητευτώ οικτρά, κ. Λωρίτου, αν πιστεύετε ότι το πρόβλημα με τον σεβαστό π. Βολουδάκη είναι ο ξερολισμός.

      Σε κάθε περίπτωση η αντίληψή μου για το τι είπε ο Σεβ. Ναυπάκτου είναι ότι έκανε εμβόλιο επειδή έτσι τον συμβούλευσαν οι ιατροί του.

      Delete
  2. Μακάρι να υπάρχουν περισσότεροι "ξερόλες" σαν τον αγιο Ναυπακτου

    ReplyDelete