Friday, January 1, 2021

Π. ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΥ,ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ! Η ΟΛΕΘΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ! Η ΟΛΕΘΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=====


Όση επιείκεια και αν επιστρατεύσει κάποιος, κ. Πρωθυπουργέ, είναι εντελώς αδύνατο να μη σας κρίνει, με την επιβεβλημένη μεγαλύτερη δυνατή αυστηρότητα, για δύο επιλογές σας.


Η πρώτη ασφαλώς αφορά την γνωστή και μη εξαιρετέα κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, την οποία -ως μη οφείλατε- θέσατε επικεφαλής της επιτροπής της διοργάνωσης των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την επανάσταση της εθνικής παλιγγενεσίας του 1821.

Σύντομα θα φανεί πόσο άθλια θα κινηθεί αυτή η κυρία για να αποχρωματίσει με τους εορτασμούς τον εθνικό και ορθόδοξο χαρακτήρα της επανάστασης των προγόνων μας που οδήγησε στην απελευθέρωση της πατρίδας μας.


Η δεύτερη παγκάκιστη επιλογή σας, κ. Μητσοτάκη, είναι ακόμη πιο απαράδεχτη και προβληματική.


Απλά η κυρία Σακελλαροπούλου είναι το πιο ακατάλληλο πρόσωπο που θα μπορούσατε να επιλέξετε για την προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Και όμως την κάνατε αυτήν την ολέθρια επιλογή, κ. πρωθυπουργέ.


Αφορμή για το παρόν σχόλιο, στάθηκε όσα πληροφορηθήκαμε, από το ιστολόγιο “Εξάψαλμος”.  


Σήμερα, μέρα που τελείται Δοξολογία για την πρώτη του χρόνου, στον καθεδρικό ναό, παρουσία της Πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας της χώρας, η αχαρακτήριστη κυρία Σακελλαροπούλου αρνήθηκε να παιανίσει ο εθνικός ύμνος ή να κάνει τον σταυρό της ή να προσκυνήσει το Ευαγγέλιο, ενώ δεν έκρυβε την βαριεστημάρα της κατά την διάρκεια της Δοξολογίας.

Με άλλα λόγια, κ. πρωθυπουργέ, αυτό το κομμούνι, που, με δική σας αποκλειστική προσωπική ευθύνη, κοπρίζει κυριολεκτικά την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας, αρνείται προκλητικά και δημόσια να συμπεριφερθεί ως Ελληνίδα Ορθόδοξη Πρόεδρος.


Προσέξτε, κ. πρωθυπουργέ! 


Πριονίζετε συστηματικά το κλαδί πάνω στο οποίο κάθεστε.

No comments:

Post a Comment