Saturday, January 24, 2015

ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!!



ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε στην ιστοσελίδα stoxos.gr: 

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ!!! ΧΘΕΣ Η ΔΟΥΡΟΥ ΕΚΟΨΕ "ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΟΨΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΞΕΝΟ!!!

Αυτό που έρχεται δεν είναι καν ΠΑΣΟΚ του 1981 αλλά κάτι πολύ χειρότερο. Στη χθεσινή κοπή πίτας (τυρόπιτα μάλλον και σίγουρα όχι βασιλόπιτα) -σύμφωνα με πληροφορίες του "Στόχου"- η Δούρου δεν έκοψε κομμάτι για τον Χριστό και σα να μην έφτανε αυτό το πρώτο κομμάτι ήταν αφιερωμένο στον... ξένο.!!! 

Αυτόν που αύριο μεθαύριο δηλαδή θα βάλει υποχρεωτικά μπούργκα στα παιδιά μας και θα απαγορέψει το Χριστιανικό έθιμο της Βασιλόπιτας. Αν δείτε πολύ σύντομα να γράφουν και το όνομα του Βελουχιώτη στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη μην εκπλαγείτε... Όμως τότε θα είναι και αργά γιατί εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες με την ψήφο τους θα προκαθορίζουν το αποτέλεσμα και των επόμενων εκλογικών διαδικασιών...”

Τι ωραία που τα λέτε ε;!

Η δική μας απορία:

Αφού κάνετε αυτές τις επισημάνσεις και εκφράζετε αυτούς τους φόβους, για ποιο λόγο εσείς και ορισμένοι άλλοι που δεν είστε άθεοι ή απάτριδες έχετε λυσσάξει να κάνετε τον Τσίπρα πρωθυπουργό, με την ψήφο σας υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, του Καμμένου και των μικρών κομμάτων που δεν έχουν ελπίδα να μπουν στη Βουλή;

Εχετε την καλωσύνη να μας εξηγήσετε πού οφείλεται η κραυγάλεα αναντιστοιχία λόγων και πράξεων που σας χαρακτηρίζει;

No comments:

Post a Comment