Friday, January 30, 2015

Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ



Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε στο ιστολόγιο “Τρομακτικό”:

“Δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Sabah κάνει εκτενή αναφορά στον Αλέξη Τσίπρα υποστηρίζοντας ότι έχει τουρκική καταγωγή.

Ο Αλέξης Τσίπρας του ΣΥΡΙΖΑ «είναι εγγονός μίας οικογένειας που είχε μετακομίσει στην Ελλάδα από τη βορειοδυτική επαρχία της Τουρκίας Κιρκλαρέλι», αναφέρει στην ηλεκτρονική της έκδοση η Sabah, επικαλούμενη δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας που εκδίδεται στην βορειοδυτική επαρχία της Αδριανούπολης. 

Η Hudut Daily ανέφερε ότι η αυθεντική καταγωγή του 40χρονου Τσίπρα είναι από την Τουρκία. Ισχυριζόμενη ότι ο Τσίπρας είναι το εγγόνι μίας οικογένειας που διέμενε στο χωριό Μπαμπέσκι του Κιρκλαρέλι πριν μετακομίσει στην Ελλάδα, η καθημερινή εφημερίδα σημειώνει ότι ο Nevzat Çolak, τοπικός επικεφαλής του αριστερού κόμματος της Τουρκίας ÖDP (Κόμμα της Ελευθερίας και της Αλληλεγγύης) στο Κιρκλαρελί, δήλωσε πως έχει συναντήσει τον Τσίπρα όταν εκείνος επισκέφθηκε την περιοχή Εργίνη το 2010.”

Το δικό μας σχόλιο:

That explains everything!

Αν το θέλετε στην Τουρκία χαλάλι σας εφέντηδες.

Γι’ αυτό λύσσαξε και αυτός και οι συνισταμένες του να μας εξαναγκάσουν να δεχτούμε το σχέδιο Ανάν!

Πέραν, όμως, από τα αστεία, αυτό που φοβάμαι είναι ότι οι πιέσεις εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ στους δανειστές μας για να υπάρξουν διευκολύνσεις στο χρέος, θα έχουν αναπόφευκτα δυσμενείς επιπτώσεις σε όλα ανεξαίρετα τα εθνικά μας θέματα επειδή είναι αναμενόμενο οι ξένοι να μας πουν: Αν θέλετε διευκόλυνση για το χρέος πρέπει να υποχωρήσετε στα εθνικά θέματα.

Με δεδομένες τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη Θράκη, την Κύπρο και τη Βόρειο Ηπειρο, δύσκολα μπορώ να πιστέψω ότι η κυβέρνηση των εθνομηδενιστών του κ. Τσίπρα θα προβάλει ουσιαστική αντίσταση σε όποια αντεθνικά σχέδια προταθούν.

No comments:

Post a Comment