Sunday, September 18, 2011

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ!!!


Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
==========

Ορίστε επίπεδο.!

Η κυρία υπουργός Παιδείας δηλώνει έτοιμη να συνεργαστεί ακόμη και με τον διάβολο για να σωθεί η χώρα. Νομίζω ότι η κυρία Διαμαντοπούλου - προσφυώς αποκαλούμενη από καιρό “Διαβολοπούλου” από τους πιστούς - έχει ήδη δώσει απτά δείγματα γραφής της συνεργασίας της με το διάβολο.

Η παρουσία της κυρίας Γεννηματά που δεν υψώνει χέρι αλλά χασκογελά κατά την ορκωμοσία των βουλευτών, η συνεργασία της με την κυρίες Δραγώνα, Ρεπούση, Φραγκουδάκη, Ασκώτου, Χριστοφιλοπούλου και το υπόλοιπο γυναικομάνι του υπουργείου παιδείας είναι αρκούντως ικανοποιητικά δείγματα γραφής της συνεργασίας της με το διάβολο.

Αν σ’ αυτά κανείς συνυπολογίσει και τις αγκαλίτσες και τα φιλάκια με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και την υποστήριξη που παρέχει στον κακό δαίμονα του μαθήματος των θρησκευτικών κ. Γιαγκάζογλου με τους ΚΑΙΡΟΣκόπους του, τότε “η διαβολοπασέντζα” βγαίνει περίφημα.

Με την εξής διαφορούλα. Η συνεργασία με το διάβολο δεν φέρνει αγαθά αποτελέσματα, όπως αφελώς νομίζει η κυρία υπουργός "διά βίου μάθησης". Ο διάβολος δεν συνεργάζεται για το καλό επειδή είναι η φανέρωση του κακού. Αρα και ανοησίες εκστομίζει η κυρία Διαμαντοπούλου και εκτίθεται ανεπανόρθωτα.

Παραθέτουμε στη συνέχεια την είδηση που μας έδωσε την αφορμή για τη σύνταξη του πιο πάνω σχολίου.

*****

ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: “ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ”
============

Θέλει η Διαμαντοπούλου να κρυφτεί και η... χαρά δεν την αφήνει. Καμαρώστε την "Υπουργό Παιδείας" και...πατριώτισσα ασυλοφάγο, σε μια δημόσια ομολογία των "πιστεύω" της. Ίσως κάποιοι πουν ότι έκανε...πλάκα ή λογοπαίγνιο, όμως το ύφος της μας φαίνεται αρκούντως σοβαρό για τα όσα προκλητικά ξεστομίζει:

Αν κάτι μας ενοχλεί εκτός από τη...συνεργασία της με τον Διάβολο, είναι η ελεεινή πατριδοκαπηλία: Επιτέλους, ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ, σταματήστε να πιάνετε στο στόμα σας την Ελλάδα, την πατρίδα και τον πατριωτισμό! Ούτε είχατε, ούτε έχετε σχέση με αυτή τη χώρα, ανθελληνικά αποβράσματα!

Υ.Γ. Επειδή πάντως έχουν αρχίσει ήδη οι διαδικασίες...διαδόχου του "πατριώτη" Τζέφρυ, οφείλουμε να σημειώσουμε πως κατά τη γνώμη μας, η Αννούλα είναι το μεγάλο φαβορί για τη θέση του Προέδρου του (όποιου) Πασόκ! Κι αυτό γιατί και απόλυτα ευχαριστημένα είναι τα αφεντικά της από το μεγάλο "έργο" της στην διάλυση και αφελληνισμό της Παιδείας και δεν εκτίθεται τόσο όσο άλλοι "δελφίνοι", όπως ο Βενιζέλος και ο Λοβέρδος.

Μια νέα...Ντόρα γεννιέται! Κοινό σημείο της με την κόρη του Μητσοτάκη, η πολυετής θητεία τους στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και οι "πατριωτικές" ιδέες τους.


ΠΗΓΗ:

Ελλάς - Ορθοδοξία

No comments:

Post a Comment