Friday, July 14, 2017

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΙΟΥΣΤΙΝΟΥ ΠΟΠΟΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΙΣΜΑΤΩΝ


Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΙΟΥΣΤΙΝΟΥ ΠΟΠΟΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΙΣΜΑΤΩΝ

Του κ. Παναγιώτη Π. Νούνη, Θεολόγου
=====

Οι δέκα Προκαθήμενοι που υπέγραψαν τα κακόδοξα κείμενα της Συνόδου της Κρήτης, καθώς και οι εν απουσιάζοντες -για εθνοφυλετικούς λόγους- Οικουμενιστές Πατριάρχες Ρωσίας και Αντιοχείας, είναι άπαντες αιρετίζοντες Προκαθήμενοι. Έτσι πολύ δικαίως και ιεροκανονικώς, επιτρέπεται, να διενεργηθεί, δυνητικώς, υπό του Βασιλείου ιερατεύματος, δηλ. Κλήρου Μοναχών/ουσών και Λαϊκών, η διακοπή του Μνημοσύνου (επί τη Κανονική βάση του ΙΕ΄ Ιερού Κανόνος της ΑΒ΄ Αγίας Τοπικής Συνόδου) κατά των αιρετιζόντων Αρχιοικουμενιστών Προκαθημένων μετά των συν αυτώ και να εφαρμοσθεί έτσι αποτελεσματικώς η βροντερή και θεόπνευστη ιερά Αποτείχιση. 

Οι εν λόγω αιρετίζοντες Πατριάρχες, Αρχιεπίσκοποι, Μητροπολίτες και Επίσκοποι, ελέω της προπαγάνδας είτε του Οικουμενισμού, είτε ΚΑΙ των Κολυμπαριστικών ληστρικών αποφάσεων, εισαγάγωσι πλέον, στην Ορθόδοξη Καθολική Εκκλησία, όχι απλώς ένα Σχίσμα, ούτε κάν ένα Λειτουργικό Σχίσμα (όπως το Παλαιοημερολογητικό Ζήτημα), αλλά εισαγάγουν και ενσπείρουν, ένα υπερφίαλο και εωσφορικό Δογματικό Σχίσμα. Σχίσμα του χειρίστου είδους. Ένα Εκκλησιολογικό Σχίσμα.

Και το εκπληκτικό είναι, ότι ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος μετά των συν αυτώ κοπελιών του, συγκαλύπτει και ανέχεται σιωπηλά, πλήν ένοχα, το εν λόγω Δογματικό Σχίσμα, ενίοτε ΚΑΙ τους υποστηρίζει από άνανδρη και αντιΧριστιανική δειλία. Συμφωνεί με τους αιρετικούς Οικουμενιστές ο Λεμεσού; Για να επιτρέψει να διαβαστεί η αιρετική Αρχιεπισκοπική Εγκύκλιος στην Θεόσωστη μητροπολιτική περιφέρειά του, σημαίνει πώς ναι συμφωνεί μαζί τους. Κερασάκι στη τούρτα, των κακόδοξων προσπαθειών του, είναι η απέλπιδα προσπάθεια του, να αποκοιμίσει ολότελα τους Πιστούς, όπως έπραξε η Μάγισσα Κίρκη στον πολυμήχανο Οδυσσέα και στους συντρόφους του, ώστε να μη αντιδρώσι οι υγιείς Ορθόδοξοι Χριστιανοί, με τα ευαίσθητα πνευματικά τους αισθητήρια, για την φοβερή προδοσία της Πίστεως όπου επιτελείται, το μυστήριον της αιρετικής αμαρτίας, και εις την νήσον των Αγίων μας, την Κύπρο μας.

Ο Θεοφόρος Πατήρ της Εκκλησίας και Άγιος Ιουστίνος Πόποβιτς, επροφήτεψε, απλανώς και ορθοδόξως, ότι η εν λόγω ψευδοΣύνοδος θα ενσπείρει και θα διενεργήσει Σχίσματα, Σχίσματα, Σχίσματα, Σχίσματα, εξ αιτίας των αιρετικών αποφάσεων που θα ελάμβαναν κακόδοξοι Επίσκοποι. Ο άγιος Λεμεσού, ως ψευδοπροφήτης, διακηρύττει, πλανερώς και κακοδόξως, και δη από σατανική διγλωσσία, ότι δεν έβλαψε αλλά  ούτε και βλάπτει η μοιχοΣυνοδος της Κρήτης, όπου εθεσμοθέτησε «εν Συνόδω» την πανΜοιχειανική πολύ-αίρεση του αιώνος.

Θα βρεθεί άραγε ΕΝΑΣ λεβέντης και ρωμαλέος Ομολογητής Κληρικός, για να διενεργήσει το ιεροκανονικό του δικαίωμα, και να διακόψει το Λειτουργικό Μνημόσυνο του αιρετίζοντος Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Χρυσοστόμου, καθώς και του κακοδόξου μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιου ή, γιατί όχι, και των υπολοίπων κυπρίων μητροπολιτών και χωρεπισκόπων όπου απεδέχθησαν, ανεγνώρισαν και διεκήρυξαν, «γυμνή τη κεφαλή» και δή εξ άμβωνος (διά της αρχιεπισκοπικής εγκυκλίου «Προς τον Λαό») τα Ληστρικά αποφασισθέντα της Κρήτης;

ΠΗΓΗ: 

Ιστολόγιον «ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ»,

1 comment:

  1. Η κυρία Ελένη Λωρίτου μας έστειλε το πιο κάτω σχόλιο για ανάρτηση:

    Ο Παναγιώτης ο Νούνης εμπλουτίζει την εκκλησιαστική υπόθεση μέ εικόνες από την ιστορία και την μυθολογία. Πολύ σωστά οι οικουμενιστές μας θέλουν λωτοφάγους, να μας χαρακτηρίζει η ειρηνική απάθεια των λωτοφάγων και να ρίξουμε στην λήθη τις διδαχές των πατέρων μας. Η ειρήνη την οποία μας προτείνουν είναι η "ειρήνη" των λωτοφάγων! Η Εκκλησία δεν μπορεί να γίνει το νησί των λωτοφάγων, ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε από αυτή την ωραία φιλοξενία. Η εκκλησία δέν έχει μόνο έναν Οδυσσέα, αλλά πολλούς που θα την ελευθερώσουν από την λωτοφαγία του οικουμενισμού.

    ReplyDelete